Dome slatki dome
TRIKOVI

Mirisna kupaonica
Objavljeno 23. svibnja, 2024.
Čišćenje kupaonice može oduzeti dosta vremena, zbog čega mnogima nije među omiljenim kućanskim poslovima. Za one koji se bore protiv konstantnog neugodnog mirisa zahodske školjke postoji proizvod koji možda već posjedujete, a može pomoći u čišćenju. Riječ je o običnoj pjeni za brijanje, a taj trik za čišćenje školjke i uklanjanje upornog neugodnog mirisa urina podijeljen je na Facebooku. Kako je urin otporan, ako ne upotrebljavate prave proizvode, nećete dobiti željene rezultate. Iako je poznato da izbjeljivač eliminira klice, nije najbolji za uklanjanje mirisa iz kupaonice. Umjesto toga u grupi Mrs Hinch Cleaning Tips predložili su proizvod koji "100 posto radi".

“Jeftina pjena za brijanje, a ne gel koji se pretvara u pjenu. Poprskajte uokolo i ostavite 20 do 30 minuta ili nekoliko sati, a zatim obrišite", pisali su ističući da je to jedini proizvod koji je uspio ukloniti neprestani neugodni miris.

Ako želite kupaonicu održati svježom duže vrijeme, stručnjakinja za čišćenje Donna Mendoza otkrila je genijalan savjet uz koji ćete održavati svjež miris tjednima. Metoda, koja je prvobitno podijeljena na TikToku, uključuje upotrabu kapsula za pranje rublja umjesto skupih proizvoda za čišćenje kupaonice. Kapsulu je stavila u toplu vodu, potom promiješala kako bi se dobro sjedinilo. Nakon što se kapsula potpuno otopila, ulila je smjesu u držač četke za WC. Ostatak smjese može se uliti u WC školjku. Taj trik omogućava da kupaonica miriše svježe tjednima. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana