Osijek
USPJEH ANE PIROŠ, UČENICE OŠ "VLADIMIR NAZOR" ČEPIN

Najbolja u RH iz biologije i kemije
Objavljeno 17. svibnja, 2024.
Ana Piroš, darovita učenica OŠ "Vladimir Nazor" Čepin, i ove godine nastavlja niz uspješnih nastupa na državnim natjecanjima s kojih se vraća sa zlatnim i srebrnim medaljama.

- Naša učenica 8. razreda Ana Piroš i ove je godine najbolja. Ana je ove godine osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju iz biologije održanom od 5. do 8. svibnja u Zadru te prvo mjesto na Državnom natjecanju iz kemije održanom od 8. do 10. svibnja u Velikoj Gorici (mentorica Monika Pavić, prof.). Ana je isto tako osvojila drugo mjesto na Državnom natjecanju iz fizike održanom od 15. do 18. travnja u Podgori (mentorica Spomenka Ivanušić, prof.) - ističe ponosno Ilija Pavić, ravnatelj OŠ "Vladimir Nazor" Čepin.

Podsjetimo, Ana je prošle godine osvojila dva Oskara znanja, za prvo mjesto na Državnom natjecanju iz biologije i prvo mjesto na Državnom natjecanju iz geografije, a osvojila je i drugo mjesto na Državnom natjecanju iz kemije. Uz to Ana je sudjelovala, kao dio hrvatske reprezentacije, na Prirodoslovnoj olimpijadi u Bangkoku, gdje je osvojila treće mjesto.

- Golem je uspjeh biti prvi u državi iz kemije i biologije i k tome još drugi iz fizike - dodaje ponosni ravnatelj Pavić. V. Latinović
Možda ste propustili...

ZA DJECU IZ OPĆINE VLADISLAVCI

Novčana potpora za Školu jahanja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana