Ekonomija
LIBURNIA HOTELS & VILLAS

Prilika za karijeru na opatijskoj rivijeri
Objavljeno 16. svibnja, 2024.

Liburnia Hotels & Villas pruža izvrsnu priliku za sezonsko zapošljavanje na idiličnoj opatijskoj rivijeri. Ova ugledna hotelska grupacija koja upravlja s 14 hotela, vila i kampom u Medveji, nudi atraktivne uvjete i prilike za sve koji su u potrazi za sezonskim poslom.

 

Strast prema kreiranju i pružanju vrhunskih iskustava gostima poduprta je stručnim timom koji neprestano radi na unapređenju usluga i sadržaja. Zapošljavanjem u Liburnia Hotels &Villas, postajete dio dinamičnog tima gdje se vaš doprinos cijeni, a vaš profesionalni razvoj podupire.

 

Trenutno su otvoreni natječaji za zapošljavanje konobara i wellness terapeuta/kozmetičara. Pozicija konobara idealna je za one s iskustvom u ugostiteljskom sektoru ili za one koji tek započinju karijeru u ovom području. Ako ste spremni pružiti vrhunsku uslugu i raditi u dinamičnom okruženju, ovo je prilika za vas!

 

Za one sa stručnim znanjem ili iskustvom u wellnessu, pozicija wellness terapeuta/kozmetičara nudi mogućnost primjene vještina u ekskluzivnom okruženju u nekim od najljepših wellness centara na opatijskoj rivijeri.

 

Osim prilike za rad u dinamičnom okruženju, očekuju vas i konkurentna primanja uz mogućnost napredovanja i cjelogodišnjeg zapošljavanja.

 

 

Radom u Liburnia Hotels & Villas imate jedinstvenu priliku stjecati iskustvo u nekim od hotela s najdužom tradicijom u Hrvatskoj.

 

Ne propustite priliku postati dio jedinstvene obitelji Liburnia Hotels & Villas i doživjeti rad u dinamičnom hotelskom sektoru.

 

Za više informacija o natječajima i kako se prijaviti posjetite danasradim.hr

 

 

Tekstovi objavljeni na www.danasradim.hr isključivo su informativnog karaktera te savjetujemo korisnike da za detaljnije informacije konzultiraju nadležne institucije. danasradim d.o.o. odriče se odgovornosti za eventualne pogreške u objavljenom sadržaju te će se one ukloniti ili ispraviti odmah nakon saznanja.
PROMO

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAST DIONICA

Wall Street zabilježio nove rekorde

2

MNOGE TVRTKE S DEFICITOM RADNIKA

Roboti preuzimaju teške i opasne fizičke poslove

3

SMANJENA KUPOVNA MOĆ GRAĐANA - VISOKI TROŠKOVI ENERGIJE

Engleska i Wales gube 80 pubova mjesečno