Osijek
RADIONICA

Mala škola začina za učenike i nastavnike
Objavljeno 12. travnja, 2024.
U suvremenom amfiteatarskom praktikumu kuharstva Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole u srijedu je održana radionica pod nazivom Mala škola začina, provedena u suradnji s vodećim međunarodnim proizvođačem začinskog bilja i začina Kotanyi. Gosti predavači tvrtke Kotanyi bili su Matija Bagur Kolatić i Dražen Busjak. Na radionici je sudjelovalo 50 učenika i nastavnika, koji su proširili znanja o svijetu začina, uz poticaj da i sami isprobaju različite kombinacije začina koje tradicionalno nisu ukorijenjene u prehrani ljudi na ovom području. V.L.
Možda ste propustili...

ZA LJUBITELJE LOVA I GASTRONOMIJE

Lovački susreti 18. 5. u Vardarcu

UTRKA UZ NACIONALNI DAN OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

Pobjeda nije važna, bitno je da podržimo jedni druge

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

REAKCIJE RAVNATELJA, UČITELJA I RODITELJA

Grad za novu demografsku mjeru dobio - čistu peticu

2

NOVA, DOBRODOŠLA SAJAMSKA MANIFESTACIJA

Učenici: Lakše je odlučiti se uz putokaz budućnosti

3

U ORGANIZACIJI SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA I UDRUGE MUZZA

U petak i subotu prvi “Open mind”, vikend znanosti za djecu i mladež