Crna kronika
ZBOG PSOVANJA U GORNJIM BOGIĆEVCIMA

Nasilnik osam dana ne smije kročiti u trgovinu
Objavljeno 4. travnja, 2024.
Muškarac je na blagajni trgovine počeo vrijeđati trgovkinju i pokušao nasrnuti na nju, ali ga je, srećom, spriječio kupac

Nesvakidašnju kaznu - zabranu odlaska u trgovinu dobio je 61-godišnjak. Naime, na području Općine Gornji Bogićevci, kod Okučana, u utorak u 11.45 muškarac je u trgovini narušavao javni red i mir. Policija je pozvana jer je muškarac uputio bujicu psovki ženi koja radi u trgovini, a pokušao je i nasrnuti na nju, no u tome ga je spriječio kupac koji se zatekao u trgovini.Kako stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, policajci iz Okučana su nakon poziva došli u Gornje Bogićevce, te su utvrdili kako je incident napravio 61-godišnjak. Muškarac je s prodajnih polica uzeo nekoliko proizvoda i stavio ih na pult. Kada mu je zaposlenica rekla koji iznos treba platiti, 61-godišnjak je počeo vikati na ženu i vrijeđati ju pogrdnim riječima. Bujica psovki mogla je prerasti i u fizičko nasilje jer je 61-godišnjak pokušao i udariti šokiranu trgovkinju. To se ipak nije dogodilo zahvaljujući kupcu koji se u tom trenutku zatekao u trgovini, koji je stao između njega i trgovkinje, te spriječio nasilnika u naumu.

Žena je nakon tog nasilja bila u šoku, te je pozvana policija, čiji su djelatnici obavili očevid. Policajci protiv 61-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a izdana mu je i mjera opreza - zabrana posjećivanja trgovine u trajanju od osam dana.

Sandra Lacić
Nako što je psovkama izvrijeđao ženu, udaranje je spriječio kupac koji se zatekao u trgovini

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana