Regija
IZA DVD-A ZOLJAN USPJEŠNA GODINA

Na 21 natjecanju osvojili 9 pehara
Objavljeno 27. veljače, 2024.
ZOLJAN - Na redovitoj godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zoljan, koje okuplja više od 100 članova, istaknuto je kako su zoljanski vatrogasci i vatrogaskinje sudjelovali na 21 natjecanju s rekordnim brojem ekipa te osvojili devet pehara i trofeja.

Predsjednik DVD-a Zoljan Željko Ptiček izrazio je zadovoljstvo formiranjem ženske ekipe te uključivanjem djece u aktivnosti. Istaknuo je kako je Grad Našice omogućio kupnju zemljišta za teren za vježbe. Nabrojio je i brojne društvene događaje u kojima su sudjelovali zoljanski vatrogasci.

Novost je da će DVD Zoljan uskoro biti bogatiji za vatrogasno vozilo iz austrijske pokrajine Tirol.

- Radimo na dokumentaciji za novi Vatrogasni dom, sa svlačionicama i društvenim prostorijama. S nadom gledamo prema budućnosti te vjerujemo kako će izgradnja novog doma započeti u sljedeće dvije godine - najavio je predsjednik Ptiček.

Okupljanje na skupštini bila je prilika da se uruče priznanja zaslužnim članovima te potvrde o završenim osposobljavanjima vatrogasaca.

Uputivši čestitke dobitnicima priznanja, gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je kako se DVD Zoljan ističe kvalitetnim radom te kako će Grad Našice i dalje podržavati vatrogasna društva, i financijski i organizacijski.

Među gostima bili su predstavnici Vatrogasne zajednice Našice, JVP-a Našice te drugih dobrovoljnih vatrogasnih društava. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli