Autoglas
NEUROKIRURG IZ NEW YERSEYJA

Prvi hrvatski kupac preuzeo - Neveru
Objavljeno 27. veljače, 2024.
Rimac Nevera dobila je nedavno svog prvog hrvatskog kupca, dr. Branka Škovrlja, cijenjenog hrvatskog neurokirurga koji živi u New Jerseyju. S obzirom na to da je kompanija Rimac Group iz garaže prerasla u globalnu tvrtku, ali i dalje zadržala sjedište u Hrvatskoj i hrvatski dizajn i znanje, ovaj događaj ima posebnu vrijednosti za kompaniju.

Hrvatski kupac svoj je hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo preko jednog od Bugatti Rimac prodajnih predstavnika, tvrtke Manhattan Motorcars u New Yorku. Njegovo putovanje započelo je YouTube videom u kojem je bio impresioniran kompanijom i automobilom. Svoj je interes izrazio odmah, a u više je navrata i posjetio Zagreb kako bi upoznao tim, odabrao točne specifikacije svog automobila, i pratio proizvodnju svoje Nevere. Dr. Škovrlj se odlučio za sportsku konfiguraciju koja se uklapa u osobnost Nevera hiperautomobila; tzv. Predator Black "Fantasy" završni sloj - s unutrašnjošću od crvene kože. Na eksterijeru se ističu sjajne crvene kočne čeljusti, skrivene iza Infinitus kotača, a na unutrašnjosti nekoliko posebnih detalja, uključujući crni satenski završni sloj za anodizirane metalne dijelove, perforirana sjedala i šavove karakteristične za Rimac automobile.

- Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drukčije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru nego i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio Rimac obitelji - rekao je Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Nevera je dizajnirana i razvijena, te se proizvodi u sjedištu tvrtke Rimac u Hrvatskoj, odakle su isporuke u tijeku kupcima diljem svijeta. Postavivši 27 svjetskih rekorda za visoke performanse unutar samo godinu dana, uključujući rekord Nürburgring staze za serijska električnih vozila, kao i rekordno vrijeme Goodwood staze u Velikoj Britaniji za serijski automobil, Nevera predstavlja dokaz predanosti brenda stvaranju nove ere automobilskih performansi. D.Kuštro
Možda ste propustili...

NJEMAČKI PROIZVOĐAČ AUTOMOBILA

BMW gradi tvornicu baterija

PRODAJA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA GLOBALNO USPORAVA

Ford će pričekati s 2 e-modela

OPENING OF THE SEASON

Nabrijani auti u Crikvenici