Novosti
NIJE SPIN U EUROSPINU!

Niske cijene, visoka kvaliteta: vrhunsko iskustvo kupnje
Objavljeno 29. studenog, 2023.
Eurospin uskoro otvara svoju novu trgovinu u Slavoniji, u Đakovu

Uz malu riječ od četiri slova - spin veže se puno šarolikog značenja. Njezina primjena nalazi se u pojmovima povezanim uz kvantnu fiziku, a modernom društvu poznatija je kao riječ koja se koristi za označavanje manipulacije u smisli izvrtanja istine.


Ali u ovom našem primjeru nema prostora za manipulaciju, u svom značenju ona je sinonim za "povoljnu i kvalitetnu kupnju". Spin, istina kao kovanica, dolazi i od talijanskih riječi spesa intelligente - pametna kupnja, a kada im se doda prefiks euro, jasno je kako je riječ o diskontnom lancu talijanskih korijena specijaliziranom za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda - Eurospinu.


A njihova filozofija jest pametna kupnja, pri čemu se plaća samo kvaliteta.

No u to će vas nastojati uvjeriti gotovo svi trgovci.

Po čemu su u Eurospinu vjerodostojni?


Eurospin su 1993. godine osnovala četiri partnera s dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji kao talijanski odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Kompanija je uspjela prilagoditi format diskont-trgovine potrebama za kvalitetnim proizvodima u skladu s okusom i tradicijom pojedinačnih tržišta. U Eurospin trgovinama ne postoje klasični brendovi kao u ostalim supermarketima, već isključivo proizvodi koje je tim stručnjaka osmislio i pažljivo odabrao kao odgovore na sve karakteristike tržišta.


Eurospin uspješno otvara nove trgovine i 2015. godine doseže tisuću prodajnih mjesta u Italiji. Time postaje dostupan ne samo u najnaseljenijim gradovima nego i malim sredinama i ruralnim područjima. Formula se pokazala dobitnom, zbog čega Eurospin postaje mjerilo ne samo za kupce nego i za one u potrazi za uspješnim poslovnim projektom. Svjesni snage filozofije poslovanja, nastavljaju širiti model pametne kupnje u novim europskim zemljama.


Prva trgovina u Hrvatskoj, u Zadru, otvorena je 2020. usred pandemije COVID-19, i od tada kupci diljem Lijepe Naše otkrivaju, prepoznaju i postaju vjerni Eurospinovoj filozofiji.
Kako bi se osigurala raznolikost, kvaliteta i ekonomičnost asortimana, Eurospin neprestano dopunjuje svoju ponudu zahtjevima tržišta, dajući prostor i domaćim proizvodima. Na policama talijanskog diskonta svoje mjesto pronašli su i brojni hrvatski dobavljači.

Svakodnevni odlazak u trgovinu Eurospin je brz i jednostavan zahvaljujući jedinstvenom asortimanu s više od 2500 Eurospin proizvoda.


No u Eurospinu nastoje, uz novac, štedjeti i vaše vrijeme.


To su shelf-ready pakiranja kao rješenje koje se koristi za pakiranje proizvoda, no ujedno s pomoću njega proizvodi se vrlo efikasno mogu izlagati na policama – proizvodi su vidljivi na policama, ali i prilagođeni zahtjevima trgovačkog lanca.


I ne manje važno - pametna je kupnja i održiva. Eurospin nastoji svoju misiju provoditi u plodonosnoj razmjeni sa svijetom - unapređenjem ponude, smanjenjem utjecaja poslovanja na okoliš i inicijativama kojima pruža potporu široj zajednici. S namjerom očuvanja okoliša uključeni su svi sektori preko projekata energetske opskrbe, ponovne upotrebe, recikliranja i održivih proizvodnih lanaca. Pomno biraju asortiman proizvoda koje obilježava sve veća održivost zahvaljujući brojnim certifikatima kojima se jamči ekološka i društvena održivost svih Eurospinovih proizvoda.

Eurospin kao društveno odgovorna tvrtka sudjeluje i u društvenim inicijativama, u konkretnim projektima s dobrotvornim ustanovama i nevladinim organizacijama na nacionalnoj i lokalnoj razini.


Nakon Požege, Slavonskog Broda i Osijeka na području Slavonije odskora će Đakovo i Đakovština imati priliku upoznati se sa zadovoljstvom kupnje u Eurospinu.


Nemojte se stoga začuditi ako uskoro i u bećarcu bude opjevano "Aj, dobra (je) cijena i prava kvaliteta - to je moja formula za pametnu kupnju".

 


Članak nastao u suradnji Eurospina Hrvatska i Glasa Slavonije.

VRHUNSKA IZVRSNOST


Eurospin Hrvatska u 2022. godini postao je član međunarodnog Customer's Friend kluba kao nositelj zlatne medalje "jer mi cijenimo svoje kupce" i statusa "vrhunska izvrsnost". Prestižno priznanje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association, sa sjedištem u Švicarskoj, tvrtkama koje su posvećene izvrsnosti i predanom odnosu s klijentima, zaposlenicima i poslovnim partnerima. Eurospin Hrvatska zadovoljio je zahtjevne kriterije ocjenjivanja četiri temeljna stupa poslovanja: reputacije, komunikacije, korisničkog iskustva i povjerenja. Reputacija obuhvaća odnos s kupcima, zaposlenicima i poslovnim partnerima, korisničku podršku, inovaciju, financijsku stabilnost, kvalitetu menadžmenta, proizvoda i usluge na tržištu, konkurentnost i društvena odgovornost.

Možda ste propustili...

PREMIJER: ZAVRŠENA VELIKA REFORMA

Najveće povećanje plaća za 244 tisuće zaposlenika

TURISTIČKA SEZONA NEĆE USPJETI BEZ UVOZA RADNE SNAGE

Jadranu je potrebno čak 70 tisuća sezonaca, stižu i radnici iz Meksika

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana