TvObzor
SEDMA SEZONA SERIJE “TKO UBIJA U BROKENWOODU?”

Tko je ubio Briana Beautempsa?
Objavljeno 15. rujna, 2023.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 19. rujna, na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 14.25 počinje s emitiranjem sedme sezone novozelandske kriminalističke serije “Tko ubija u Brokenwoodu?” (“The Brokenwood Mysteries”).Uz iskusnog detektiva nepogrešivog instinkta Mikea Shepherda (Neill Rea) i njegove suradnike, postoje još dva glavna lika: jedan su raznolik i prelijep novozelandski krajolik - rijeke, jezera, farme, vinogradi, plaže, zaljevi i šikare, a drugi je izvorna novozelandska country glazba.

Brokenwood trese groznica uzbuđenja jer je domaćin televizijskoj ekipi koja ondje snima epizodu popularne serije “Sve stvari, stare i lijepe” o antikvitetima, koju vodi Brian Beautemps, poznavatelj starina, posebno ako su one dragocjene. Njegova je suvoditeljica Jennifer Furrows, bivša najavljivačica prognoze vremena, sada na novome poslu.

Neki od stalnih likova iz Brokenwooda imaju artefakte koje žele pokazati u nadi da će oni vrijediti malo bogatstvo. I sve ide kao po loju, osim... Kad iduće jutro ekipa odlazi iz hotela, nađu Briana Beautempsa mrtvog u hotelskoj sobi. Svi su sumnjivi: od redateljice, preko producentice, do suvoditeljice Jennifer Furrows. Mike i njegova ekipa uvučeni su u svijet starina dok otkrivaju tajne ispred i iza kamere u pokušaju da odgovore na ključno pitanje: Tko je ubio Briana Beautempsa? D.M.
Možda ste propustili...

PREMIJERA ŠESTODIJELNE DOKUMENTARNE SERIJE “DIVLJI ZAPAD”

Istina o Indijancima i kaubojima

OBITELJSKA DRAMA “KOLIBRIĆ” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Dirljiva antologija života jedne obitelji

INTERVJU S NEALOM MCDONOUGHOM U “IN MAGAZINU”

Žao mi je momaka koje će moje kćeri dovesti kući

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OD 23. RUJNA NA HTV1

Druga sezona serije “Hotel Portofino” snimana u Hrvatskoj

2

PRVU EPIZODU NE PROPUSTITE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Kreće jubilarna sezona “Supertalenta”

3

PRVU EMISIJU POGLEDAJTE U NEDJELJU NA HTV1

Kreće 11. sezona ”Volim Hrvatsku”