Osijek
ZAVRŠENA BRANITELJSKA LIGA

Uručeni pehari i medalje
Objavljeno 2. lipnja, 2023.
Završena je Braniteljska liga sportskih igara Udruge 106. brigade ZNG RH. Na prigodnoj svečanosti predsjednik udruge Dubravko Pancić uručio je najuspješnijima pehare i medalje. Dodjeli su nazočili sportaš Robert Seligman, koji je pomogao kao direktor Sportskih objekata održavanje igara te Jurica Tolj, predsjednik Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge Grada Osijeka.

Nakon podjele nagrada održan je domjenak u dvorani Knez Domagoj, u prostoru Gradske četvrti Novi grad koji koristi i Udruga 106. brigade ZNG RH.

Predsjednik Pancić čestitao je svima i predložio da se u Braniteljsku ligu od jeseni uvede i kuglanje kao sedmi sport u kojem će se branitelji natjecati, što je jednoglasno i prihvaćeno.

Jurica Tolj, predsjednik Odbora za branitelje Domovinskog rata i braniteljske udruge Grada Osijeka, uputio je braniteljima iz brojnih udruga s područja Osijeka i Slavonije i Baranje pozdrave gradonačelnika Ivana Radića, prenijevši im poruku da braniteljska populacija u Osijeku ima veliku podršku. Tolj je zahvalio braniteljima i udrugama što održavaju tradiciju okupljanja i druženja te što njeguju vrijednosti neovisne, samostalne i slobodne države Hrvatske za koju su mnogi dali svoj život. D. Pejić
Možda ste propustili...

ŠTO KAŽE PROGNOZA ZA IDUĆIH DESETAK DANA

Vrijeme nestabilno, no za vikend, srećom, bez kiše

DAN OTVORENIH VRATA U OBRTNIČKOJ ŠKOLI

Budućnost u svoje ruke!

EKONOMSKA ŠKOLA, 4.D I 4.E

Četvrt stoljeća mature

Najčitanije iz rubrike