Crna kronika
UVERTIRA FUTSAL UTAKMICE OSIJEK - DINAMO

Tučnjava navijača u naselju Jug 2?
Objavljeno 19. ožujka, 2023.
Uvertira futsal utakmice između Osijeka i Dinama, koja se odigrala u petak u ispunjenoj dvorani Zrinjevac, na žalost nesportska, zbila se u osječkom naselju Jug II, gdje je 10-ak minuta prije 20 sati, kada je počela utakmica, došlo do tučnjave. U njoj su navodno sudjelovali, prema informacijama koje su se počele širiti preko društvenih mreža, navijači Dinama s vukovarskog područja.

Nekoliko desetaka mladića dovezlo se kombijem i s više automobila u naselje Jug II u blizini Konzuma. Vozila su tamo bila parkirana više od dva sata, a nešto poslije 19.30 stanovnici Umaške ulice svjedočili su galami s ulice, a mnogi su ugledali rastrčale mladiće s kapuljačama na glavi, njih više od 30, i jednu osobu koja je bila cipelarena na tlu. Sa snimke koja je objavljena na društvenim mrežama i portalu 24sata čuju se i povici: "Mi smo purgeri, najjači smo, najjači". Divljanje je trajalo dvije-tri minute nakon čega su se sudionici, zajedno s vozilima, udaljili u smjeru Opatijske ulice, i dalje prema dvorani Zrinjavac.

O svemu se u nedjelju kratko oglasila i Policijska uprava osječko-baranjska, koja je zaprimila prijavu i o svemu će javnost obavijestiti u ponedjeljak. Nisu potvrđene informacije da su neki od vinovnika ove tučnjave uhićeni. M.Bugarić
Možda ste propustili...

POLICIJSKA POSTAJA VUKOVAR

Tri su lopova dolijala

OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Upucao mladića dva puta iz puške

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VELIKA AKCIJA POLICIJE

Gradske ulice nisu
poligoni za bučnu jurnjavu

2

KOD HRASTINA

Projektil je uništen

3

NA PROMETNICAMA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Neoprez i pijanstvo uzroci nesreća