Crna kronika
UVERTIRA FUTSAL UTAKMICE OSIJEK - DINAMO

Tučnjava navijača u naselju Jug 2?
Objavljeno 19. ožujka, 2023.
Uvertira futsal utakmice između Osijeka i Dinama, koja se odigrala u petak u ispunjenoj dvorani Zrinjevac, na žalost nesportska, zbila se u osječkom naselju Jug II, gdje je 10-ak minuta prije 20 sati, kada je počela utakmica, došlo do tučnjave. U njoj su navodno sudjelovali, prema informacijama koje su se počele širiti preko društvenih mreža, navijači Dinama s vukovarskog područja.

Nekoliko desetaka mladića dovezlo se kombijem i s više automobila u naselje Jug II u blizini Konzuma. Vozila su tamo bila parkirana više od dva sata, a nešto poslije 19.30 stanovnici Umaške ulice svjedočili su galami s ulice, a mnogi su ugledali rastrčale mladiće s kapuljačama na glavi, njih više od 30, i jednu osobu koja je bila cipelarena na tlu. Sa snimke koja je objavljena na društvenim mrežama i portalu 24sata čuju se i povici: "Mi smo purgeri, najjači smo, najjači". Divljanje je trajalo dvije-tri minute nakon čega su se sudionici, zajedno s vozilima, udaljili u smjeru Opatijske ulice, i dalje prema dvorani Zrinjavac.

O svemu se u nedjelju kratko oglasila i Policijska uprava osječko-baranjska, koja je zaprimila prijavu i o svemu će javnost obavijestiti u ponedjeljak. Nisu potvrđene informacije da su neki od vinovnika ove tučnjave uhićeni. M.Bugarić
Možda ste propustili...

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

TRAGEDIJA KOD BELOMANASTIRSKOG PRIGRADSKOG NASELJA ŠUMARINA

Na gradilištu autoceste A5 poginuo radnik

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

2

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

3

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna