Mozaik
MLADI GLAZBENIK PREDSTAVIO SPOT ZA NOVU PJESMU

ToMa i Jelena Perić zapalili set na snimanju spota za singl “193”
Objavljeno 15. ožujka, 2023.
Dva tjedna nakon što je nova pjesma "193" osvojila radijski eter ToMa predstavlja videospot za najnoviji singl. Pjesma koja zvukom parira trenutačnim svjetskim trend pjesmama ujedno najavljuje i zvuk koji će ToMa predstaviti na svojemu debitantskom albumu krajem ove godine. Tekst i glazbu potpisuje ToMa, a produkcijski dio djelo je talentiranog producenta Mihovila Šoštarića.

- U želji da iz sebe izvučem nešto novo, nešto što do sada publika nije čula i osjetila kod mene, našao sam svoj glazbeni identitet. "193" je pomak u mom glazbenom izričaju, zvuku i slici koju predstavljam publici. Velik dio stvaranja ove priče je i Mihovil Šoštarić, koji je moj tekst i glazbu idealno uokvirio modernim zvukom implementirajući svoj osobni pečat na ovu pjesmu - rekao je ToMa.

Prvi put na spotu ToMa surađuje s hvaljenim dvojcem Sestrice. Spot je režiran pod palicom Luke Sepčića, a Ana Badurina izvršna je producentica projekta.

- Ana i Luka još su jednom dokazali i opravdali svoje ime. Dugo sam čekao priliku na rad s njima i sretan sam da smo se spojili baš na pjesmi "193". Velika hvala Sestricama kao i DVD-u Novi Marof, koji su nam ustupili lokaciju za potrebe snimanja i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće - rekao je ToMa. U spotu se pojavljuje i najpoznatija hrvatska vizažistica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja prethodne sezone Plesa sa zvijezdama.

- ToMa je izrazio želju da budem dio njegova spota i, kad sam čula pjesmu i koncept, odmah sam pristala. Jako mi se svidjela pjesma jer je drukčija i catchy, a ToMa je odličan pjevač, tako da ne sumnjam da će se pjesma naći na samom vrhu ljestvice. Snimanje spota bilo je zanimljivo zbog scenografije koja je uključivala paljenje auta, ali bili smo u sigurnim rukama naših dragih vatrogasaca kao i produkcije Sestrice. Mogu reći da mi je bilo zabavno i da je ovo jedan od zanimljivijih projekata na kojima sam radila, a sve zahvaljujući ekipi iza kamere i naravno ToMi, koji me je pozvao i maksimalno olakšao posao - opisala je Jelena iskustvo suradnje s ToMom.

Videospot za pjesmu "193" naglašava složenost strastvenih veza i kako one mogu dovesti do ekstremnih situacija. Kroz vizualno privlačne prizore i emocionalne trenutke, spot pruža duboko iskustvo gledanja i ostavlja gledatelje da razmišljaju o svojim vlastitim vezama i strastima.

- Hvala puno ToMi na potpunom povjerenju i povjeravanju ove energetske bombe u moje ruke. Uživao sam režirajući ovu pjesmu edukativnog karaktera. Kroz gorući storytelling smjestili smo pjesmu u vruću atmosferu koja reflektira stihove u svom vizualnom obliku. ToMa je vrhunski profesionalac s kojim je bilo izuzetno ugodno raditi od prvog trena, jer mu ništa nije teško, sve kuži i izgara za scenu. Golemo hvala i Jeleni, koja je savršeno donijela svoj lik pred kameru i dodatno zatoplila atmosferu koju smo na kraju morali doslovno ugasiti. Puno hvala i cijelom ToMinu vrhunskom teamu, kao i mojoj Ani i cijeloj ekipi sa seta koja je omogućila da ovaj spot i pjesma zapale noć, a i domaće medijske kanale - kaže redatelj spota Luka Sepčić. T.K.
Možda ste propustili...

POSJETIO KLINIKU ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB

Baby Lasagna dao je Zavodu obećanu donaciju

KOMPILACIJA HITOVA ZA PEDESET GODINA KARIJERE

“Gold Collection” Marija Mihaljevića

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJPOPULARNIJA ŠVEDSKA GRUPA SVIH VREMENA

Bjorn iz ABBA-e: Naš bend ima tako glupo ime

2

DESTINACIJA DOBRE GLAZBE

Na Jarunu počinje
INmusic, trodnevna
svečanost rock glazbe

3

STIGLA VODA!

Turistima Capri opet dostupan