Osijek
IZBORI U OSJEČKOJ PODRUŽNICI HNS-A

Babić predsjednik, Ilić i Pichler dopredsjednici
Objavljeno 31. siječnja, 2023.
Iz osječke podružnice Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata izvijestili su o izvanrednoj izbornoj skupštini na kojoj je izabrano novo vodstvo. Tako je za novog predsjednika osječkog HNS-a izabran Marin Babić, a za potpredsjednike su izabrani Danijel Ilić i Dubravko Pichler.

Uz njih izabrano je i ukupno devet članova Predsjedništva te tri člana Nadzornog odbora stranke, kao i delegati koji će osječku podružnicu predstavljati na županijskoj skupštini stranke i Saboru HNS-a.

”Pred nama je puno ideja i puno posla, ali uz podršku članova, sve je ostvarivo. Najveće su bogatstvo naše osječke podružnice ljudi s jednako vrijednim stavovima, vizijama i zadacima. Pozivam sve članove da se osjećaju jednako vrijedno predlažući rješenja i dajući inicijative. Također, koristim priliku zahvaliti dosadašnjem vodstvu podružnice na požrtvovnom radu i svim uspjesima kroz koje su nas poveli te se nadam nastavku jednako konstruktivne suradnje kakva je uvijek bila temelj rada u HNS-u”, rekao je u svom obraćanju novoizabrani predsjednik Babić. D. Kuštro
Možda ste propustili...