Mozaik
ENI JURIŠIĆ O SVOJEM NASTUPU NA DORI 2023. S PJESMOM “KRENI DALJE”

Pobjeda bi bila dokaz da dobro radimo
Objavljeno 22. siječnja, 2023.

Talentirana plavokosa Riječanka Eni Jurišić hrvatskoj publici predstavila se sudjelovanjem u HRT-ovu showu "The Voice", a zatim i u glazbenoj emisiji "A strana". Publika ju najviše pamti po duetu s Matijom Cvekom i njihovu velikom hitu "Trebaš li me", koji ne silazi s domaćih top-lista. Eni ćemo uskoro gledati u finalu Dore 2023., na kojoj prvi put nastupa. Inače, na njezinu je glazbenu karijeru najviše utjecala njezina mama Jozefina Jurišić, koja je 80-ih nastupala kao dio kultne riječke Grupe 777.

- Od malih nogu gledam mamu kako odlazi na nastupe, a sad je došlo vrijeme da ona mene gleda kako ja odlazim. Odmalena sam upijala glazbu, mama me nikada nije forsirala da se time bavim, nego me pustila da sama izaberem svoj put - rekla je Eni za HTV. Pjevačica se prošle godine udala za glazbenika Vjekoslava Ključarića, kojeg je upoznala u showu "The Voice". Njih dvoje je 2017. godine snimilo duet "Prije nego nestane". Ovih su dana otkrili i da očekuju prvu prinovu.

 

 Na Dori u Opatiji Eni će nastupiti s pjesmom "Kreni dalje".

- Pjesma nije pisana za Doru, ona je postojala i prije i trebala je izići kao moj sljedeći single. Moj tim i ja odlučili smo da je Dora odličan izbor za to - rekla je i objasnila kako je s ovom pjesmom htjela napraviti nešto posebnije i na drukčiji ju način predstaviti publici. Kada bi pobijedila na Dori, Eni kaže da bi bila presretna.

- To bi bio dokaz da dobro radimo i da publika to cijeni - kaže Eni. T.K.

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana