Sport
VLADIMIR MAĐAREVIĆ DIREKTOR DOBRO WORLD CUPA

Publika našim predstavnicima daje poticaj više
Objavljeno 9. lipnja, 2022.
Vrijedni direktor Dobro World Cupa, ali istovremeno i u funkciji trenera. Zanimljivo ga je vidjeti kako se preodijeva iz košulje i kravate u trenirku. I natrag. Za Vladimira Mađarevića organizacija Dobro World Cupa traje 365 dana u godini, a ono što se događa u Gradskom vrtu samo je "šlag". Posebice kada na kraju natjecanja stignu i čestitke od brojnih delegacija.

- Dobro World Cup jedan je od najbolje organiziranih svjetskih kupova u kalendaru Svjetske gimnastičke federacije. I brojčano, ali i kada pogledate osvajače svjetskih i olimpijskih medalja, koji rado dođu u Osijek. Ove je godine Europsko prvenstvo u Muenchenu i Svjetsko prvenstvo u Liverpoolu, pa je Osijek važna etapa u pripremi za najveće priredbe. Jako nam je drago da je pandemija prestala, što nema više restrikcije. Bilo je teško organizirati prošle godine, ali se veselimo publici i navijačkoj atmosferi, po čemu je također Osijek prepoznatljiv. Publika daje kvalitetu više.

Mađarević je i predsjednik tehničkog odbora Hrvatskog gimnastičkog saveza. "Prvi među jednakima" među svim trenerima.

- Imamo ponovno odličnu reprezentaciju. Tin Srbić, Filip Ude, Robert Seligman, sve same legende, a tu je i naš Osječanin Aurel Benović. U ženskoj konkurenciji nastupit će Ana Đerek, Tijana Korent, Christina Zwicker i Antea Ercegović. Očekujemo puno od njih pred domaćom publikom, koja može biti poticaj, ali isto tako stvoriti i pritisak. Na kraju vjerujem kao i ranijih godina u odlične rezultate naših predstavnica i predstavnika - rekao je Mađarević.

Krešimir Lacković
Najčitanije iz rubrike