Crna kronika
NA AUTOBUSNOM KOLODVORU OSIJEK

Povratnik iz Irske prekršio samoizolaciju. Pronašli ga pijanog s 5,5 promila alkohola!
Objavljeno 3. veljače, 2021.
Događaj koji je iznenadio i liječnike i policiju zbio se u utorak u Osijeku. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, muškarac koji je dovezen na Hitni prijem Kliničkog bolničkog centra Osijek u krvi je imao nevjerojatnih 5,5 promila alkohola, a analiza mokraće tu je brojku još povećala, navodno na 6 promila alkohola u krvi! Morao je na ispumpavanje želudca.

Da je bilo policijskog postupanja potvrđeno nam je i u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, no, kako smo naveli, o količini promila alkohola u krvi u priopćenju nije bilo riječi. "Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske prilikom redovne ophodnje na autobusnom kolodvoru uočili su osobu u alkoholiziranom stanju. Pozvana je hitna medicinska pomoć čiji su djelatnici muškarca svojim vozilom prevezli u Klinički bolnički centar Osijek. Obavljenim provjerama utvrđeno je kako se radi o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu kojemu je izrečena mjera samoizolacije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Za počinjeni prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti 37-godišnjaku izrečena je novčana kazna u iznosu od 8000 kuna", stoji u policijskom priopćenju.

Kako neslužbeno doznajemo, 37-godišnjak se vratio iz Irske u kojoj je bio dulje vrijeme, a gdje se uspio totalno alkoholizirati kada su svi kafići zatvoreni, za sada nije poznato. Dobro je i prošao jer je ta količina alkohola u krvi za većinu osoba smrtonosna. M.Bugarić
Možda ste propustili...

VELIKI BROJ PROMETNIH NESREĆA U SLAVONIJI I BARANJI

Smrt pješakinje u Grabovcu, teži sudar i kod Poligona C

NAKON VELIKOG POŽARA U JOSIPOVCU KOD ŽELJEZNIČKE POSTAJE

Požar starih pružnih pragova ugrozio je zdravlje stanovnika

OSJEČKA POLICIJA UPOZORAVA

Lažni humanitarci stigli su u Osijek

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZLOČIN IZ 1991/1992: BOŠKU VOJNOVIĆU SUDILO SE U ODSUTNOSTI

Šefu Stanice milicije iz Darde 15 godina zatvora jer nije spriječio nasilje i ubojstva više osoba

2

VELIKI BROJ PROMETNIH NESREĆA U SLAVONIJI I BARANJI

Smrt pješakinje u Grabovcu, teži sudar i kod Poligona C

3

JE LI SE ZLOČIN U NAŠICAMA MOGAO SPRIJEČITI?

Policija: Šuteći o zlu, ono buja, prijavite nam svaki oblik nasilja