Osijek
PROMENADNA MANIFESTACIJA

Udruga “JA KA”: “Jesen kod Šenoe”
Objavljeno 10. listopada, 2020.
Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika “JA KA” Osijek, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Osijek, Uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom - Ured Osijek, Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima iz Vukovara, Mammae klubom Osijek, Udrugom oboljelih od Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa “ColonOS”, 10. listopada 2020. organizira promenadnu manifestaciju “Jesen kod Šenoe”.

Na Trgu Augusta Šenoe u Osijeku 10. listopada 2020. od 9.30 do 12.30 u parkovnom dijelu, na “otocima”, svaka od udruga i Ured pravobraniteljice za osobe s invaliditetom - Ured Osijek predstavit će svoje aktivnosti građanima.

”Zbog epidemiološke situacije manifestaciju provodimo promenadno, bez štandova. Svi materijali udruga bit će građanima dostupni na špagama, koje će postaviti na drveće u parkovnom dijelu trga. Trosatno druženje s građanima, uz pridržavanje epidemioloških mjera, bez okupljanja građana na jednom mjestu, uz lijepo vrijeme, za koje navijamo, bit će ugodna prilika pokazati građanima što im udruge mogu dati i pozvati ih da s nama provedu ugodno subotnje prijepodne”, ističu iz Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika “JA KA” Osijek. D. Pejić
Možda ste propustili...

DIVLJANJE VANDALA KOD TUĐMANOVA MOSTA

Kamene kocke opet završavaju u Dravi

FILM “MOJA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM”

Nijemce je oduševilo ovdašnje gostoprimstvo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PARADOKS NA OSJEČKOM TRŽIŠTU NEKRETNINA

Manjih stanova ni za lijek,
a grade veće od 100 m2

2

SVEČANO BOGOSLUŽJE U EVANGELIČKOJ CRKVI

Proslavljen Dan Reformacije i
150. obljetnica crkvene općine

3

ZAVRŠILI PRVU ETAPU RADOVA

Obnovili 1400 metara staza