Osijek
SIMPOZIJ NA FILOZOFSKOM FAKULTETU

Stvari koje nismo smjeli reći o... seksualnosti
Objavljeno 10. veljače, 2020.
Na Filozofskom fakultetu (Ulica Lorenza Jagera 9) i ove se godine organizira simpozij “Stvari koje nismo smjeli reći”. Simpozij će se održati od četvrtka, 27. veljače, do subote, 1. ožujka 2020. godine.

U povodu 12. veljače, Dana seksualne i reproduktivne svijesti i slobode, organizatori pozivaju zainteresirane na interdisciplinarni simpozij “Stvari koje nismo smjeli reći... o seksualnosti”.

Aktualnost teme seksualne slobode, njezina utjecaja na različite aspekte života te njezina nedovoljna prisutnost razlog je zbog kojeg je upravo ta tema odabrana kao krovna tema interdisciplinarnog studentskog simpozija koji se organizira već treću godinu zaredom na Filozofskom fakultetu Osijek

Organizaciju simpozija potpisuju studenti Filozofskog fakulteta u Osijeku u suradnji sa Studentskim zborom Fakulteta i udrugom studenata psihologije Psihos Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek.

Da bi sudjelovali na ovom interdisciplinarnom simpoziju, izlagači moraju uplatiti kotizacije (nakon potvrde o prihvaćenom izlaganju), a određene su dvije kategorije: 20 kuna moraju izdvojiti studenti, a 50 kuna zaposleni stručnjaci.
E. Nenadić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JOŠ JEDNA OBNOVA

Dva milijuna kuna za novi nogostup, rasvjetu i asfalt Podravske ulice

2

OSJEČKOM LIJEČNIKU "MEDICINSKI OSCAR"

Matej Šapina: Ovo mi je najdraža nagrada do sada

3

U ČETVRTAK POČINJE ADVENTIRANJE

Svijetlit će 10 km lampica