Regija
LJUBITELJI MOTORA OKUPILI SE U NAŠICAMA

Motosusret u “zapaljivoj” atmosferi
Objavljeno 27. svibnja, 2024.
NAŠICEU odličnoj organizaciji Moto kluba Racing Našice i uz potporu Turističke zajednice grada Našica te sponzora i donatora, održan je 16. Motosusret. Našice su na poligonu ugostile velik broj bajkera iz susjednih općina, gradova i županija, ali i država, te sve ostale goste koji su došli kako bi se družili uz dobar glazbeni program. Na prvoj večeri nastupili su Fair Play Band iz Slavonskog Broda i DJ Buddha iz Našica.

Drugog dana Motosusreta ljubitelji motocikala okupili su se na gradskom trgu kako bi promatrali defile bajkera. Održan je i atraktivan stunt show. Zvijezda je i ove godine bio jedan od najboljih hrvatskih akrobata na motoru Dejan Špoljar. koji je svojim vještinama oduševio publiku.

Na poligonu su održane motoigre, a na rock-večeri za odličnu atmosferu pobrinuli su se sjajno raspoloženi članovi Company banda i DJ Buddha. S.F.
Queen Sensation
 
 
Subotnju glazbenu večer upotpunio je nastup grupe Queen Sensation, najvećeg i najboljeg europskog Queen tribute banda. Osim energičnih scenskih nastupa i fantastičnog zvuka, Queen Sensation poznat je i po svojoj posvećenosti kostimima i frizurama. I scenska produkcija i osvjetljenje pažljivo su osmišljeni, a sve kako bi se stvorila atmosfera autentičnog Queen koncerta.

Možda ste propustili...

HERCEGOVAČKA ZAVIČAJNA UDRUGA “HERCEG STJEPAN” POŽEGA

Donacija za još bolju skrb o djeci

MATICA UMIROVLJENIKA BELIŠĆE

Dan otvorenih vrata i turniri

OŠ ‘’AUGUST HARAMBAŠIĆ’’ PROSLAVILA SVOJ DAN

Nagrađeno i pohvaljeno 80 učenika i 18 učitelja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana