PIXSELL
15.1.2024., 00:00
WARNER BROS. ODGODIO FILM
SF triler “Mickey 17” maknut s rasporeda

Warner Bros. zasad je posve maknuo film "Mickey 17" sa svog rasporeda, prenosi Variety iz provjerenih izvora. Glavnu ulogu u filmu ima Robert Pattinson, koji glumi potrošnog zaposlenika na ekspediciji što je poslana kolonizirati smrznuti planet te koji odbije da zamjenski klon zauzme njegovo mjesto. Ekranizacija je to bestselera "Mickey7" Edwarda Ashtona, koji mnogi opisuju kao napeti triler sličan romanima "The Martian" i "Dark Matter". Kako će to otprilike izgledati, mogli smo vidjeti još u prosincu 2022., ali od tada se ostali detalji čuvaju u tajnosti. Poznato je još samo da uz Pattinsona glume Naomi Ackie, Steven Yeun, Toni Collette i Mark Ruffalo.



“Mickey 17" je SF triler Bonga Joon-hoa, njegov prvi dugometražni film nakon "Parazita", najprofitabilnijeg korejskog filma u povijesti i prvi strani naslov koji je odnio kipić Oscara za najbolji film. Bong je osvojio Oscara i za režiju te za scenarij s Hanom Jin-wonom, pa mnogi nestrpljivo očekuju novi projekt. Navodni razlog micanja s rasporeda jest da Bong u miru stigne završiti projekt, na koji su jako utjecali prošlogodišnji štrajkovi i promjene u produkciji.



U sad već bivši termin trilera "Mickey 17", 29. ožujka ove godine, Warner Bros. stavio je "Godzilla x Kong: The New Empire", koji je trebao izići 12. travnja. U novom filmu iz MonsterVersea glume Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen. T.K.