Sport
KONTRA KNICKSA

NBA: Vlasnici Sixersa kupili 2000 ulaznica
Objavljeno 2. svibnja, 2024.
Aktualni i bivši vlasnici NBA momčadi Philadelphia 76-ersa kupili su 2000 ulaznica za šestu utakmicu prvog kruga ovogodišnjeg doigravanja u kojoj će Sixersi u noći s četvrtka na petak ugostiti New York Knickse s namjerom da spriječe gostujuće navijače u dolasku na utakmicu.



Nakon 92:97 poraza u posljednjoj domaćoj utakmici zvijezda Sixersa Joel Embiid javno je izrazio svoje nezadovoljstvo činjenicom da su brojni navijači Knicksa glasnom podrškom u samoj dvorani Wells Fargo Center u završnici utakmice pomogli svojoj momčadi ostvariti preokret i pobjedu kojom je sastav iz New Yorka poveo sa 3:1 u seriji koja se igra na četiri pobjede. Sixersi su prije dva dana uspjeli u petoj utakmici igranoj u New Yorku slaviti sa 112:106 nakon produžetka i tako smanjiti rezultat u seriji na 3:2.



“Apsolutno ne smijemo dopustiti navijačima Knicksa da još jednom okupiraju našu dvoranu!" objavio je bivši manjinski vlasnik Michael Rubin preko X-a, a Sixersi su na svom Instagram profilu objavili snimku podjele ulaznica navijačima na ulici. H
Najčitanije iz rubrike