Crna kronika
SLAVONSKI BROD

Pijani maloljetnik zabio se autom u stup i ogradu
Objavljeno 2. svibnja, 2024.
Na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske u srijedu su se dogodile tri prometne nesreće koje su izazvali visoko alkoholizirani vozači. Na kolniku Imotske ulice u Slavonskom Brodu, u 8 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je 17-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,46 promila i, naravno, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. Do prometne nesreće došlo je tako što je vozač izgubio nadzor nad vozilom, te je udario u metalni stup rasvjete, koji je potom pao na ogradu 73-godišnjaka. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv vozača policija podnosi optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja. Također, policija podnosi obavezni prekršajni nalog protiv osobe koja je svoj automobil dala na upravljanje i korištenje navedenom vozaču.

Oko 22.45 na raskrižju ulica Ivana Gundulića i Pavleka Miškine u Slavonskom Brodu nesreću je skrivio 24-godišnji vozač. On je pod utjecajem alkohola od 1,51 promil vozilom udario u betonski rubnik, pri čemu je nastala materijalna šteta. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Kako je postojala sumnja da će 24-godišnjak nastaviti činjenje prekršaja, morao je na triježnjenje u policiju. Protiv vozača podnesen je optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. S.L.
SLETIO U KANAL
Oko 18.50 u Kovačevcu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Očevidom je utvrđeno da je 32-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,56 promila prilikom skretanja na kolni ulaz, zbog visoke alkoholiziranosti sletio u kanal. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, 32-godišnji vozač je zadržan u policiji do otrježnjenja, te protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Možda ste propustili...

CESTE OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Pozitivan šok, dan bez pijanih vozača

KOD BRNAZA POGINULE ČETIRI OSOBE, A JOŠ PETERO JE ZBOG OZLJEDA U SPLITSKOJ BOLNICI

Božinović: Do nesreće u kojoj su poginuli migranti došlo zbog neprilagođene brzine

PRETRAGA AUTA I KUĆE U GORNJEM BAZJU KOD VIROVITICE

Uhićen zbog zabranjenog oružja

Najčitanije iz rubrike