Osijek
UPOZNAJ SVOG BUDUĆEG POSLODAVCA

Otkrij svoj put na
Career Dayu 2024.
Objavljeno 2. svibnja, 2024.

AIESEC Osijek i Ekonomski fakultet u Osijeku pozivaju sve studente i mlade entuzijaste na ovogodišnji Career Day, koji će se održati 7. svibnja (utorak) od 11 do 15 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Događaj, pod sloganom "Gdje prilike susreću ambicije", prilika je za stjecanje korisnih znanja, vještina i pripremu za buduće zapošljavanje.

Career Day treću godinu zaredom nešto je više od sajma zapošljavanja. To je platforma koja stvara most između studenata i poduzetnika omogućujući umrežavanje, razmjenu ideja i iskustva te razvoj potencijalnih poslovnih odnosa. Predstavljanjem poduzetnika, njihova rada i traženih kompetencija ovaj događaj pruža dublji uvid u bogatstvo poslovnih mogućnosti koje Osijek nudi.

Osim toga, Career Day potiče bolju komunikaciju između studenata i poduzetnika. Na raznovrsnim panelima, radionicama i predavanjima studenti imaju priliku upoznati se s trenutnim trendovima, izazovima i prilikama u različitim gospodarskim sektorima. Te interaktivne sesije pružaju platformu za razmjenu ideja, mentorstvo i savjetovanje, što mladima pruža priliku da bolje razumiju tržište rada i pripreme se za ulazak u profesionalni svijet.

- Career Day je prilika za osnaživanje mladih ljudi, povezivanje s poslovnim svijetom i izgradnju mostova prema uspješnoj karijeri. Stoga vas pozivamo da se pridružite ovom inspirativnom događaju, da otkrijete svoj potencijal i oblikujete svoju budućnost na Career Dayu 2024. godine - poručili su iz AIESEC-a Osijek. M.Bu.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike