Mozaik
U TIJEKU SU PRIPREME ZA EUROSONG U ŠVEDSKOJ

Bend Let3 poslao podršku Baby Lasagni sa svojeg prvog koncerta u Dubaiju
Objavljeno 1. svibnja, 2024.

Grupa Let3 proteklog je vikenda prvi put nastupila u Dubaiju, gdje je u rasprodanom Oak Live Baru odsvirala furiozan set najvećih hitova. Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegova odlaska u Švedsku.

Nastupom u Dubaiju Let3 su počeli turneju “Let3 na vratima raja”, u sklopu koje će tijekom 2024. odsvirati hrpu koncerata diljem cijele regije. Riječko Exportdrvo dočekat će svoje sugrađane 17. svibnja, već dan poslije bend će se uputiti prema Radencima u Sloveniji. Medulinski Rocks And Stars u Cave Romani ugostit će ih 27. lipnja, a 5. srpnja uveličat će proslavu 30 godina pivovare Medvedgrad u sklopu dvodnevnog događaja Brundanje u zagrebačkim Gajnicama.

 

 

 

Sljedećeg dana, 6. srpnja, grupa će nastupiti na Aurea Festu u Požegi. Sam kraj mjeseca rezerviran je za Sloveniju - 25. za Castle Kolpa Music Festival u Fari i 27. za Shod u Baču kod Ilirske Bistrice. Osim navedenih datuma u pripremi je još minimalno desetak koncerata turneje “Let3 na vratima raja”, čiji će termini i gradovi uskoro biti objavljeni.

Odmah nakon prve probe, održane u švedskoj Malmö Areni, Baby Lasagna podijelio je svoje dojmove za HRT.

- Kad si na pozornici, teško je procijeniti kako to sve izgleda vani, ali onda kad smo poslije pogledali video, baš sam jako zadovoljan, posebno zvukom, jer najviše, kao inženjer zvuka, obraćam pažnju na zvuk - kazao je i otkrio da je sretan i uzbuđen, te dodao kako “jedva čeka da to ispeglamo do kraja i da predstavimo ljudima”.

- Ja sam se bojao treme, no prvi put otkako smo došli tamo, ja sam gledao - pa nije ovo uopće strašno. Gledam okolo i mislim si: Ma što, ovdje stane deset tisuća ljudi, nema šanse!? - otkrio je Baby Lasagna, koji je tri puta na pozornici imao probu nastupa, te je onda mogao reći što bi htio promijeniti.

- Bend je bend i pričao sam o tome kako se je prepao tih eksplozija, drugo, ovaj je gitarist, Mihael, gotovo zaronio u vatru. A što se tiče našeg redatelja, on je imao neke ispravke za Šveđane, koji su bili jako zadovoljni svakom našom opaskom. Razumjeli su, kao - da, da, da, to moramo. Tako da, sve u svemu, išlo je dosta lagano - pojasnio je Baby Lasagna, koji ima i mnogo drugih obveza oko Eurosonga koje se ne vide - jedna od njih je promocija na društvenim mrežama.

- I to ne moje društvene mreže. Moje su posljednje na popisu. Ima ih DB-a, Eurosonga, HRT-a - kaže kroz smijeh.

Tanja Kvorka
Gledam okolo i mislim si: Ma što, ovdje stane deset tisuća ljudi, nema šanse!?, otkrio je Baby Lasagna

Možda ste propustili...

NEBOJŠA SLIJEPČEVIĆ REDATELJ KRATKOG FILMA U KONKURENCIJI CANNESA

Nadam se da će se u dilemi junaka prepoznati svi gledatelji, bez obzira na nacionalnost

NOVI PROJEKT DOMAGOJA JAKOPOVIĆA RIBAFISHA I UDRUGE ROKOTOK

RokPoluotok - u lipnju počinje plivanje oko istarskog poluotoka

Najčitanije iz rubrike