Osijek
ARRIVA OBEŠTETILA UČENIKE

Zbog 6 sati čekanja odšteta od 50 eura
Objavljeno 30. travnja, 2024.
Početkom travnja pisali smo o učenicima Strojarske i tehničke škole Osijek koji su, putujući na ekskurziju u München, zapeli u Austriji, nakon što se u blizini Villacha pokvario autobus Arrive kojim su se iz Osijeka zaputili u glavni bavarski grad, gdje su trebali posjetiti njegove brojne znamenitosti. Sada doznajemo kako je Arriva zbog šestosatnog čekanja na zamjenski autobus učenike i roditelje obeštetila iznosom od 50 eura.

Potvrdila nam je to u razgovoru profesorica Martina Hrnjak, koja nam se toga dana javila iz Austrije, rekavši da su u ranim jutarnjim satima u autobusu osjetili neugodan miris te su se ubrzo zaustavili zbog kvara. Na novi su autobus čekali čak šest sati dobivajući pritom, kako nam je rekla prof. Hrnjak, poluinformacije iz Arrive o tome kada će i otkuda krenuti zamjenski autobus. On je na kraju stigao iz Umaga, no učenicima, koji su sve to vrijeme čekali na niskoj temperaturi zraka, ipak je propao dio ekskurzije.

Iz Arrive su istoga dana izrazili žaljenje zbog neugodnosti koju su učenici Strojarsko-tehničke škole Osijek doživjeli zbog kvara na autobusu te im uputili ispriku, opravdavajući se da je zamjenski autobus tako dugo putovao zbog velikih prometnih gužvi u Sloveniji. Učenicima su odmah ponudili odštetu u obliku dodatne usluge tijekom putovanja, izleta nakon putovanja ili primjerenog umanjenja cijene aranžmana, a na kraju je učinjeno potonje. I. Alilović
Možda ste propustili...

ZA LJUBITELJE LOVA I GASTRONOMIJE

Lovački susreti 18. 5. u Vardarcu

KULTURNO-TURISTIČKA MANIFESTACIJA

Noć tvrđava udružila je kulturne ustanove

ZAJEDNICA MOLITVA I RIJEČ - PODRUČNA ZAJEDNICA OSIJEK

Trodnevni seminar nove evangelizacije

Najčitanije iz rubrike