Osijek
UDRUŽENJE STANARA GRADA OSIJEKA SLAVI

Dogradonačelnici uručili prvi primjerak Monografije u povodu 30. obljetnice
Objavljeno 2. listopada, 2023.

Udruženje stanara grada Osijeka obilježava 30. obljetnicu, pa su predsjednika Milana Kamenka, Ivicu Bilca i Dinu Tijardovića primili dogradonačelnica Jasenka Crnković i Antonio Lozančić, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu Grada Osijeka. Kamenko je uručio dogradonačelnici prvi primjerak prigodne Monografije njihovog udruženja tiskane u povodu jubileja, te zahvalnicu Gradu Osijeku za dugogodišnju suradnju.- Izražavamo velike čestitke za jubilej Udruženja s kojim kao Grad Osijek imamo jako dobru suradnju, što se očituje u ovih 30 godina. Razgovarali smo o aktualnim temama koje more i tište naše građane, sve vlasnike, suvlasnike i stanare kako bi stanovanje u Osijeku bilo što bolje, ljepše i ugodnije za sve nas. Vjerujem da će ta suradnja ići i dalje u dobrom smjeru, sigurni smo da će Udruženje na najbolji način i dalje informirati i educirati stanare kako bi svi svoje zgrade održavali po načelu odgovornog gospodara - čestitala je dogradonačelnica Udruženju i članovima.

- Ponosni smo danas što možemo obilježiti na ovaj dan i svoj 30. rođendan i Svjetski dan stanovanja. Jubilej je za povijest mali, treptaj oka, ali za jednu udrugu koje funkcionira isključivo na volonterskom radu i trudu svojih članova to je velika obljetnica. Jedna smo od rijetkih udruga ovog tipa koja je opstala, prevladala sve nedaće. Svake godine ovakvom prigodom dolazimo u gradsku upravu u kojoj imamo velikog pomagača, suradnika, nekoga tko nas podržava prije svega financijski, što nam je vrlo važno jer smo specifično udruženje koje nije osnovano za zadovljavanje interesa samo svojih članova već je naša misija puno šira i veća. Ne radimo samo s formalnim članovima nego sa svima koji imaju problema sa stanovanjem - rekao je Kamenko zahvaljujući Gradu, gradonačelniku i njegovim zamjenicima.

- Nakladnik Monografije je Studio HS internet d.o.o. - kazao je Dino Tijardović, član Izvršnog odbora Udruženja stanara.

Kako smo mogli čuti, na sastanku se govorilo ne samo o stanarima već i o problemima parkiranja koji, kako je automobila sve više, tište mnoge građane Osijeka. D. Pejić
Možda ste propustili...

HRVATSKA LUTRIJA U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE

Umirovljenici zaigrali Bingo i Sretno kolo, dijelile se i nagrade

SVJETLA PRED DVORCEM EUGENA SAVOJSKOG

Prva Fenjerijada u Bilju

25 GODINA MEDICINSKOG FAKULTETA - USTANOVE KOJA PRATI SVE NOVE NASTAVNE SADRŽAJE

Od početnih 50 studenata, danas ih na Medicinskom fakultetu Osijek studira više od 1000

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ČAROBNA ATMOSFERA U TVRĐI

Svečano otvoren
Advent u Osijeku 2023.

2

ODRŽANA 27. SMOTRA SVEUČILIŠTA

Multikulturan grad čeka
novu generaciju studenata

3

ZAVRŠNA KONFERENCIJA ITU PT PROJEKATA

Osijeku odobreno 55 milijuna eura