Osijek
NISU SE OBRAČUNAVALI POREZI I DOPRINOSI

Uspješan sportski
nastup financijaša
Objavljeno 26. rujna, 2023.
Iz osječke Udruge računovođa i financijskih djelatnika pohvalili su se uspješnim sudjelovanjem na 22. Rifijadi održanoj u Velikoj. Nisu se knjižili i obračunavali porezi i doprinosi, nego je Zlatna dolina na jedan dan bila domaćin sportskih susreta čak tri stotine slavonsko-baranjskih računovođa i financijskih djelatnika te njihovih gostiju iz Zagorja.

Slavonski ekonomisti testirali su svoje sposobnosti i natjecali se u malom nogometu, odbojci, košarci, pikadu, visećoj kuglani, potezanju užeta, stolnom tenisu, belotu i igrama iznenađenja, a u djetinjstvo su se na trenutak vratili kroz igre graničara, bacanja potkove, zabijanja čavla u panj i provlačenje kroz hula-hup.

O popularnosti ove manifestacije svjedoči organizirani odlazak pedesetak članova osječke Udruge RFD i čak dvanaest osvojenih medalja.

"Ponosan sam i sretan jer se ove godine za odlazak na Rifijadu tražilo mjesto više", rekao je Branimir Marković, predsjednik osječke udruge i pohvalio trud, srčanu borbu i ostvarene sportske uspjehe svojih članica i članova. Osječani će nakon kratkog odmora početi s pripremama za sljedeću Rifijadu, čiji će domaćin biti Đakovo.

S dolaskom jeseni Udruga nastavlja održavanje besplatnih konzultacija za članove te održavanje radionica i edukacija, o čemu se svi zainteresirani mogu informirati preko mrežnih stranica i Facebook stranice Udruge. D. Kuštro
Možda ste propustili...

TIHANA & FERDO KRALJEVIĆ - SUPRUŽNICI / RODITELJI / PARTNERI

Strast nas tjera naprijed, i u poslovanju i u životu

TRADICIJA DARIVANJA MOTOKLUBA OSIJEK

Motomrazovi darove donose ove subote

HRVATSKA LUTRIJA U DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE

Umirovljenici zaigrali Bingo i Sretno kolo, dijelile se i nagrade

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DALIBORKA & GREGOR PAVOŠEVIĆ - MAMA / SIN / HEROJI SVAKODNEVICE

Gregor se trudi svaki dan, od njega se može puno naučiti

2

IVANA & MLADEN SIBER - SNAHA / SVEKAR / VINARI

Apotekarici iz Zagreba tajne vinarstva otkriva stomatolog iz Osijeka

3

OBILJEŽAVAMO DAN GRADA

Besplatan je prijevoz, slobodno u kazališta, galerije i na bazene