Ekonomija
SALORI

Sajam lova, ribolova i turizma otvara svoja vrata u novoizgrađenom Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije
Objavljeno 7. rujna, 2023.

Svim zaljubljenicima u prirodu, lov i ribolov, Gospodarski centar ovog će vikenda biti glavno odrediše jer se održava SALORI - sajam lova, ribolova i turizma. Svečano otvorenje sajma je u petak, 8. rujna, u 10 sati, a trajat će do nedjelje, 10. rujna do 19 sati.Organizator događaja Osječki sajam d.o.o., u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, Hrvatskim lovačkim savezom, Lovačkim savezom Osječko-baranjske županije te Hrvatskim športsko-ribolovnim savezom, svakom gostu ponudit će pregršt događanja.

Raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva turizma i sporta, a sponzori su Hrvatske šume d.o.o., Općina Strizivojna te Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o.

SALORI se prvi put održava u novom, suvremenom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, gdje će se na površini od gotovo 5000 m2 u tri dana okupiti brojni izlagači i posjetitelji.

Na sajmu se očekuje predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih saveza i društava, bogata ponuda opreme za lov i ribolov, raznovrsna gastronomska ponuda uz kuhanje čobanca i fiša, prikaz mogućnosti kontinentalnog turizma, zanimljive edukativne radionice o svinjskoj kugi i FLAG-ovima, izložba fotografija o bogatstvu prirodnih ljepota te ponuda distributera automobila.

Za sve posjetitelje sajma ulaz je besplatan, a osiguran je i besplatan parking te besplatan autobusni prijevoz koji prometuje na relaciji Gajev trg – Gospodarski centar. Prvi autobus polazi s postaje Gajev trg u 9.30 te svaki sljedeći polazi svakih sat vremena do 17.30. Prvi polazak iz Gospodarskog centra je u 10 sati, a svaki sljedeći je u puni sat sve do 18 sati.
Možda ste propustili...

ZBOG OČEKIVANE DEVALVACIJE PESOSA

Argentinska trgovina sojom "gotovo je paralizirana"

DRUGU GODINU ZAREDOM NA DELOITTEOVOJ PRESTIŽNOJ LJESTVICI

Devot najbrže rastuća hrvatska tvrtka i četvrta u srednjoj Europi

TRANSAKCIJA VRIJEDNA 26,5 MILIJUNA EURA

Atlantic Grupa kupila Eurocenter

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HRVATSKI PODUZETNICI LANI ZAPOŠLJAVALI 996.213 RADNIKA

S najvećom dobiti trgovina i prerađivačka industrija

2

DIGITALIZACIJOM ŽELE TRANSFORMIRATI POLJOPRIVREDU

Na sajmu CroAgro predstavljen projekt Moja digitalna svinja, podršku dali sportaši

3

TRANSAKCIJA VRIJEDNA 26,5 MILIJUNA EURA

Atlantic Grupa kupila Eurocenter