Osijek
LIPANJSKO IZDANJE POPULARNE MANIFESTACIJE

Svi putevi vode na Sajam antikviteta
Objavljeno 1. lipnja, 2023.
Lipanjsko će se izdanje Sajma antikviteta održati u subotu (3. lipnja), na lokaciji Park kralja Držislava (kod Školjke). Uobičajeno u trajanju od 9 do 14 sati, a očekuju se izlagači umjetnina i drugih starina, oni s pregrštom originalnog nakita, obuće i odjeće, knjiga, stripova, gramofonskih ploča i časopisa... Pridružit će im se i obiteljska poljoprivredna gospodarstava s lokalnim delicijama poput meda, ulja, sira, rakije, namaza od čokolade i lješnjaka i dr. Oni koji imaju dobro oko, uvijek nešto nađu za sebe, pa se ponove. No, Sajam je bio i ostao i mjesto susreta i druženja, osječka subotnja špica na kojoj ćete sigurno vidjeti i biti viđeni.

Prema prognozama, u subotu ne bi trebala padati kiša, a temperatura zraka trebala bi biti ugodnih dvadeset i nešto Celzijevih stupnjeva, što je idealno za šetnju Sajmom te kavu na otvorenome s obitelji i prijateljima.

”Sajam antikviteta omiljena je lokalna manifestacija na kojoj ćete svaki put pronaći nešto novo i jedinstveno, a naslanja se na višestoljetnu tradiciju sajmovanja u Tvrđi”, podsjećaju svaki put organizator Tržnica d.o.o. i supokrovitelj Turistička zajednica grada Osijeka. D. Kuštro
Možda ste propustili...

NOVA DIONICA RADOVA, IZMJENE U PROMETU I GPP-U

Nova regulacija prometa: Na zapad Šetalištem P. Preradovića

GRUZIJKE ANI I RUSKA, AIESEC-OVE VOLONTERKE

O dolasku u Osijek nismo trebale dvaput razmisliti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STUDENTICA S FILOZOFSKOG OBJAVILA KNJIGU

Ivona Martić (21) glasno
progovorila o svojoj tišini

2

GOSPODARENJE OTPADOM

Radić: Hvala, Osječani! odvajamo 51,26 % otpada

3

PREVENTIVNA AKCIJA POLICIJSKE UPRAVE

Biciklistima malo “jezikove juhe” i puno darova