Regija
DONJI MIHOLJAC ZAHVALIO ZA PROMOCIJU GRADA

Nagrađeno je 12 učenika za top-rezultate u hrvanju, ribolovu i stolnom tenisu
Objavljeno 27. siječnja, 2023.
DONJI MIHOLJAC - Grad Donji Miholjac nagradio je sportaše i sportašice uzrasta osnovne i srednje škole koji su se tijekom 2022. istaknuli rezultatima u stolnom tenisu, sportskom ribolovu i hrvanju.

Svečana dodjela nagrada mladim vrhunskim sportašima i sportašicama u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Donjeg Miholjca održana je u velikoj vijećnici u dvorcu Mailath. Predsjednica ZŠU-a Grada Donjeg Tatjana Kolarić istaknula je kako su nagrađene mlade sportaše i sportašice predložili njihovi klubovi.

Nagrade je zaslužilo 12 mladih sportaša, a uručio im ih je gradonačenik Goran Aladić, zahvalivši na najboljoj i najvećoj promociji Donjeg Miholjca, a njima samima i njihovim vrhunskim rezultatima.

- Vaši rezultati, vaš rad i ponašanje, primjer su ostalim vršnjacima koji će u vama vidjeti svjetionik koji treba slijediti, a sve radi poboljšanja psihofizičkih sposobnosti i dobrog zdravlja - kazao je Aladić te im poželio još mnogo uspjeha u bavljenju sportom i da postanu čestiti ljudi na ponos grada, županije i države.

Nagrađeni su sljedeći sportaši i sportašice: Julija Schweigert, Hana Čmelak, Hana Miličić i Laura Vidaković (Stolnoteniski klub Donji Miholjac), Laura Bogatić, Ena Zemunić i Hrvoje Puljić (Hrvački klub "Fami" Donji Miholjac), Patrik Drašković, Domagoj Šerić, Mia Sudarić te Samuel i Zlatko Kovačević (Ribolovno-športska udruga "Udica" Donji Miholjac).

Ekipa kadetkinja Stolnoteniskog kluba osvojila je drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

Kadeti RŠU "Udica" natjecali su se na Kupu Hrvatske, gdje su osvojili prvo mjesto. Pobijedili su i u Županijskoj ligi Saveza ribolovnih sportova Osječko-baranjske županije te u natjecanjima Mini lige Zajednice ribolovnih udruga Donji Miholjac. Juniorka "Udice" Mia Sudarić nastupila je kao reprezentativka Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Hrvač Hrvoje Puljić viceprvak je Hrvatske do 17 godina, a prvo mjesto osvojio je i na Međunarodnom turniru u hrvanju Arena Open. Mlada hrvačica Laura Bogatić prvakinja je Hrvatske do 15. godina, a njezina klupska kolegica Ena Zemunić na Prvenstvu Hrvatske za mlađe i starije djevojčice osvojila je prvo mjesto.

Snježana Fridl
Nagrađene mlade sportaše i sportašice predložili su njihovi klubovi, a nagrade je uručio gradonačenik

Možda ste propustili...

POTPISAN UGOVOR O SURADNJI

Našička bolnica kao nastavna baza

ZA ZAJEDNIŠTVO BRANITELJSKIH UDRUGA

UDVDR će ponovno organizirati Fišijadu

SLAB INTERES ZA NEPOVRATNE POTPORE U POLJOPRIVREDI

Isplaćeno samo 80.912 kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPREMANJE NOVOG PROSTORA VUKOVARSKOG VELEUČILIŠTA

Penava se predomislio, Grad je objavio nabavu za Radnički dom

2

VELIKI POŽAR NA FARMI U PODOLJU

Plamen zahvatio staju, uginuli su telići i krave

3

NOVA POSKUPLJENJA U OPĆINI FERIČANCI

Povećane komunalna i grobna naknada, kao i dio općinskih poreza