Mozaik
U NOVOM BIOGRAFSKOM FILMU

Ang Lee ulogu Brucea Leeja dao svom sinu
Objavljeno 3. prosinca, 2022.
Redatelj Ang Lee angažirao je svog sina Masona da glumi Brucea Leeja u novom biografskom filmu. Redatelj dvaput nagrađen Oscarima za najbolju režiju ("Brokeback Mountain", "The Life Of Pi") režirati će nadolazeći film pod nazivom "Bruce Lee", prema scenariju Dana Futtermana.

- Nije bio prihvaćen ni kao potpuno Amerikanac, ni potpuno Kinez, ali Bruce Lee je bio most između Istoka i Zapada koji je svijetu predstavio kineski kung fu, znanstvenik borbe i kultni izvođač koji je revolucionirao i borilačke vještine i akcijski film. Osjećam da moram ispričati priču o ovom briljantnom, jedinstvenom ljudskom biću koje je čeznulo za pripadanjem, posjedovalo golemu moć u tijelu od 60 kg i koje je neumornim napornim radom pretvorilo nemoguće snove u stvarnost - izjavio je Ang Lee za Deadline.

Mason Lee trenirao je za ulogu posljednje tri godine, a prethodno je glumio u "Billy Lynn‘s Long Halftime Walk" i "The Hangover Part II". Film će objaviti Sonyjev 3000 Pictures, a producenti su Elizabeth Gabler i Marisa Paiva.

- Bruce Lee dugogodišnji je strastven projekt za Anga i duboko emotivna priča koja prikazuje trijumfe i sukobe jednog od najistaknutijih stvarnih akcijskih heroja našeg vremena - rekla je Gabler. T.K.
Možda ste propustili...

OBJAVLJENA IMENA NATJECATELJA U NOVOJ SEZONI POPULARNOG SHOWA NOVE TV

Tko pleše u “Plesu sa zvijezdama”

PROGNOZE ZA DORU 2023. PREMA PODACIMA HRVATSKE LUTRIJE

Favorit u kladionicama je pjesma “Nevera, lei, lei”

LONDON CRITICS’ CIRCLE FILM AWARDS

Proglasili “Tár” filmom godine

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRESUDA KAŽE - KAZNE NEMA

Sud mu je dao za pravo što je gol hodao po ulici

2

PREMIJERA NOVE PREDSTAVE ŽUPANJSKOG GAK-A

“Vlak u snijegu” oduševio i snažno dojmio publiku

3

PROGNOZE ZA DORU 2023. PREMA PODACIMA HRVATSKE LUTRIJE

Favorit u kladionicama je pjesma “Nevera, lei, lei”