Regija
UZ DJEČJI KATARINSKI SAJAM I “KUHAJMO SLAVONSKI”, “SLAVINSKI BROD”...

Otvoren je 25. Katarinski sajam
Objavljeno 24. studenog, 2022.
SLAVONSKI BRODU četvrtak je svim zainteresiranim građanima vrata otvorio tradicionalni, 25. Katarinski sajam, navodi se na službenim stranicama Grada. Sljedećih dana, do 27. studenoga, svi posjetitelji moći će u Sportskoj dvorani "Vijuš" uživati u prezentaciji proizvoda i usluga brojnih izlagača, ali i u bogatim kulturno-zabavnim sadržajima, čime je Katarinski sajam očuvao svoju prepoznatljivost. Svečanom otvorenju sajma nazočila je i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača, koja je istaknula:

- Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos organizaciji ovogodišnjeg sajma i omogućili nam da u sljedeća četiri sajamska dana uživamo u bogatoj ponudi izlagača, ali i u kulturno-zabavnom programu. Svaki posjetitelj sajma moći će pronaći nešto za sebe te ovim putem pozivam građane da posjete 25. Katarinski sajam u što većem broju i da se dobro zabave.

U sklopu sajma održat će se i Dječji Katarinski sajam, u kojemu sudjeluju brodski dječji vrtići, potom gastromanifestacija “Kuhajmo slavonski”, na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela, i prvi festival vina “SlaVinski Brod”. Tu je, naravno, i raznovrstan glazbeni program. Darivanje Kata, Katica i Katarina bit će posljednjeg dana sajma u 17.45, a prijave se primaju na štandu organizatora, Grada i Brod-turista. Više informacija na stranici www.brod-turist.hr. D.S.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana