Mozaik
”ZVIJEZDE PJEVAJU” OD 8. LISTOPADA

Poznata imena novih
raspjevanih parova
Objavljeno 22. rujna, 2022.
Bliži nam se nova sezona zabavnoga showa "Zvijezde pjevaju". Nova, 11. sezona donosi i novu energiju, novu scenografiju, neke nove žanrove, zanimljive zvijezde, dinamičniji žiri. Prva emisija na rasporedu je u subotu, 8. listopada, na HTV1. Novi pjevački parovi su sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl te glumac Domagoj Janković i Alen Đuras. Dobro poznatim mentoricama i mentorima ove se sezone premijerno u toj ulozi pridružuju Prlja, Mia i Alen. Ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni.

- Kako su gledatelji odlično prihvatili prošlosezonski novitet muško-muškog i žensko-ženskog para, odlučili smo ponoviti te kombinacije, a ponovit ćemo i sezonu od sedam epizoda s posebno uzbudljivim finalom, u kojem se u dva kruga dolazi do pobjednika. Lani je takvo finale izazvalo oduševljenje, te nema razloga da ga ne ponovimo i u 11. sezoni - kaže urednica Uršula Tolj.

Dva su nova žanra - hip-hop i šansona - a mjuzikl se vraća nakon što ga dvije sezone nije bilo. Ostali su žanrovi dobro poznati: balada, rock, dance, funk i pop. Ocjene i komentare ove će sezone davati dobro nam poznati Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se pridružiti prošlosezonski pobjednik Mario Battifiaca! Show se emitira uživo, a moći ćete ga pratiti i na HRT-ovu YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na društvenim mrežama i webu hrt.hr. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana