Mozaik
IMAJU NOVU PJESMU “SPREMAN SAM NA SVE”

Lege: Baš smo pogodili kako želimo zvučati
Objavljeno 19. rujna, 2022.

Na nedavno održanom festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi, svoju novu pjesmu predstavili su i članova sastava Lege. Pjesma "Spreman sam na sve", autora Marina Bande i Marka Zeljkovića, naišla je na odlične kritike publike, a novom pjesmom zadovoljne su i Lege.

- Doista smo ponosni na novu pjesmu, koju smo prvi put uživo izveli na festivalu. Autori pjesme su dokazani majstori, a s obzirom na to da je Marin Bando i naš producent, kao i dosad napravio je odličnu pjesmu koja će sigurno biti dio našeg stalnog koncertnog repertoara. Zajedničkim snagama smo baš pogodili kako želimo zvučati, odnosno kakav zvuk želimo i ona će nam sigurno biti vodilja za daljnji autorski rad.

 

 

 

Naši dojmovi nakon festivala vezani uz atmosferu, publiku, kolege s kojima smo nastupali su takvi da smo odlučili svake godine poslati novu pjesmu za festival u Požegi. Kompletna organizacija je bila na visini, a neumorni Saša Botički nam je bio dostupan doslovno dvadeseti četiri sata tijekom priprema za festival - rekao je Karlo Cvetković, pjevač Lega.

Pjesma “Spreman sam na sve”, uz prethodne odlične singlove “Soba bez sna”, “Za nju, protiv nje”, “Stavi ljubav na pauzu” i “Ulice gore” naći će se na njihovu prvom albumu, na kojem užurbano rade. Ljubavna tematika, tekstovi u kojima iskazuju osjećaje, snažna melodija i Karlova uvjerljiva interpretacija, aduti su kojima su Lege zavele već brojnu publiku. T.K.

Možda ste propustili...

IMA POVEĆANU PREDISPOZICIJU ZA RAZVOJ ALZHEIMERA

Hemsworth uzima stanku od glume

SARDINIJA ZA GUINNESSOV REKORD

Perdasdefogu, selo s najviše 100-godišnjaka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana