Osijek
UČENICI ELPROSA POSJETILI OSJEČKI TAXI

Došli kao gosti, sutra možda zaposlenici
Objavljeno 18. svibnja, 2022.
Učenici i profesori Elektrotehničke i prometne škole Osijek posjetili su tvrtku Osječki taxi u povodu Dana karijera. Direktor Ivica Klobučar kaže kako su s velikim zadovoljstvom ugostili mlade ljude, proveli ih kroz naše urede i Call centar te ih upoznali s radom i organizacijskom strukturom Osječkog taxija.

- Zdrava smo tvrtka koja puno pomaže zajednici i zahvalni smo interesu mladih ljudi za našu djelatnost. Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike i raditi s ovako divnim mladim ljudima koji su vrlo radoznalo upijali sve informacije koje su tražili, razgovarali su našim djelatnicima, vozačima..., uvjerili se u naš sustav poslovanja i sigurnosti u prometu, na što mnogo polažemo. Inače, mi tradicionalno surađujemo sa školama i fakultetima – kazao je Klobučar.

Dodao je kako su i ovim putem htjeli pridonijeti tome da pokažu mladima da posla i kvalitetnih tvrtki ima i u Osijeku i da ne moraju odlaziti dalje u potrazi za zapošljavanjem. Klobučar je uvjeren da će se neki od onih koje su ugostili i zaposliti kod njih.

- Osječki taxi je tvrtka s više od stotinu zaposlenika, broj jedan smo u ovoj djelatnosti, a zbog povećanja obujma posla imamo potrebe za novim vozačima i vozačicama, nudimo dobre radne uvjete, zaradu... - poručuje Klobučar. D.Pejić
Možda ste propustili...

VREĆICE S POTPISOM

Dizajnirao Osječanin

DANI SLOVAČKE KULTURE U OSIJEKU

Poštuju svoje korijene, njeguju običaje i jezik

GORNJOGRADSKI DVD SLAVI VELIKU JUBILARNU OBLJETNICU

Monografijom obuhvatili 150 godina rada

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ČISTO VLASNIŠTVO UVJET JE ZA OBNOVU ILI PRODAJU

Grad Osijek želi otkupiti sve udjele odmarališta u Omišlju

2

OD GENERALNE AVIJACIJE OD PADOBRANA I PARAMOTORA

Pogled u nebo iznad grada: U subotu Osijek Air Show

3

PRIJE LJETNE STANKE SASTAJU SE I GRADSKI I ŽUPANIJSKI VIJEĆNICI

Gradsko vijeće u utorak, Skupština OBŽ-a u srijedu