TvObzor
MAMA

Gina u novom spotu otkrila tko joj je najbliži srcu
Objavljeno 3. prosinca, 2021.

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas, ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita “Pepeo”, ovoga vikenda predstavila je spot za pjesmu “Mama”, koji pršti od topline i iskrenosti. Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju videopriču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pjesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njezin brat Vice, pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.”Mama” je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Suradnja s bratom za mene je najljepša uspomena, a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu”- rekla je Gina.

Glazbu za ovu toplu pop-feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin - Josip Radić, član uspješnog dvojca Valentino Bošković, dok tekst zajednički potpisuju Gina i Marko Bratoš. Glazbeni paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović - Skansi.

”Sretna sam jer smo se na ovaj način bar malo zahvalili našoj mami na svemu” - izjavila je Gina, a nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu videopriču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike