Osijek
OPĆINA DAJE JEDNOKRATNU POMOĆ

Božićnice za umirovljenike u Antunovcu
Objavljeno 23. studenog, 2021.
Umirovljenici stariji od 55 godina i s mirovinom manjom od 3000 kuna koji prebivaju na području općine Antunovac tijekom prosinca dobit će jednokratnu pomoć u povodu blagdana Božića.

Davor Tubanjski, općinski načelnik, navodi da će se božićnice isplaćivati umirovljenicima na kućnu adresu preko Hrvatske pošte, a na temelju podataka dobivenih od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Ako umirovljenik ne bude zatečen na adresi prilikom isplate, božićnicu će moći podići u roku od pet dana u Poštanskom uredu Antunovac, a nakon isteka roka neće biti moguće podići božićnicu.

- Pozivamo umirovljenike da telefonskim putem na kontakt broj Općine Antunovac: 278-023 provjere nalaze li se na popisu dostavljenom od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Kada je riječ o darivanju za Božić, naša Općina tradicionalno dariva i najmlađe nam sumještane, pa stoga obavještavamo sve roditelje djece u dobi od 1 do 10 godina, s prebivalištem i boravištem na području općine Antunovac, da ćemo u prosincu dijeliti poklon-pakete u povodu božićnih blagdana na temelju podataka o prebivalištu Ministarstva unutarnjih poslova. Ovisno o epidemiološkoj situaciji, naknadno ćemo obavijestiti roditelje o načinu i vremenu podjele poklon-paketića – poručuje načelnik općine Davor Tubanjski. D.P.
Možda ste propustili...

RJEŠAVANJE PROBLEMA SA PSIMA LUTALICAMA

Bilje gradi sklonište za životinje

120 GODINA OD ROĐENJA D. CESARIĆA

Baraćeve grafike krasit će školu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana