Sport
DUBRAVA SLAVILA U VINKOVCIMA

Spačva opet kiksala kod kuće, presudio im bivši igrač NEXE-a
Objavljeno 21. studenog, 2021.
Nećemo reći kako su rukometaši Spačve propustili posljednji vlak za Ligu za prvaka. Matematički to još mogu dostići, ali nakon domaćeg poraza od zagrebačke Dubrave (33:36) izgledi su im bitno umanjeni. Taman kada se pomislilo da su Vinkovčani uhvatili formu i ritam dogodio im se ovaj poraz, od momčadi koju su u prvom dijelu sezone svladali na njihovom terenu. Opet je momčad Josipa Mečića "prosula mlijeko". Nakon prvog poluvremena protiv Dubrave imali su prednost od dva razlike. Potpuno su stali u posljednjih deset minuta susreta, a u 55. minuti susret je potpuno bio još otvoren. Semafor je pokazivao 30:30. Nezamislivo je da za pet minuta primi se šet pogodaka, a pri tome postigne se tri. I nije ovo prvi pad u završnici vinkovačkog sastava tijekom sezone. Završnice susreta su zapravo glavni razlog zbog čega je Spačva nakon desetog kola na pretposljednjem mjestu u LIgi A. U subotu im je presudio bivši igrač NEXE-a Tomi Vozab. Postigao je 11 pogodaka i bio najefikasniji u redovima Dubrave. Kod Vinkovčana opet su pogotcima prednjačili Vignjević s deset i Borna Mažurana s devet pogodaka. Ovaj put bilo je nedovoljno. K.L.
SPAČVA *33 (18)

DUBRAVA*36 (16)

VINKOVCI – SD OŠ Bartola Kašića. Suci: Siniša Bosak i Željko Herceg (oba Varaždin).

SPAČVA: Ćirović 1 (11), Pašagić (2+1), Rimac; Maroš 5, B. Mažurana 9, Nađ, Čičak 1, Božičević 3 (1), Vignjević 10 (2), Blašković, Zadro, F. Mažurana, B. Peštić, Kuže 2, Bolanča 2, N. Peštić 1.

DUBRAVA: Matov (6), Marković (4), Kajba; Farkaš 1, Vozab 11 (3), Barbić 5, Mandić, Šalić 2, Turčić, Lisac 7, Preglej, Malbašić 4, Sofić 3, Petreković, Kaštelan, Komljenović 3.

Sedmerci: Spačva 3 (3), Dubrava 5 (3); Isključenja: Spačva 8 minuta (Bolanča 2+2, N. Peštić 2, B. Mažurana 2), Dubrava 6 minuta (Kaštelan 2+2, Malbašić).Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana