Mozaik
ODRŽALA KONCERT NA PLAŽI

Ana Rucner je ispratila
ljeto na Zlatnom ratu
Objavljeno 26. rujna, 2021.
Jedna od najljepših plaža na svijetu, veličanstveni Zlatni rat, bila je lokacija koncerta violončelistice Ane Rucner, koja je upravo to mjesto odabrala za svoj koncert "Adio lito" te se na spektakularan način oprostila od ljeta, ujedno pozdravivši novu sezonu pred nama. Ana je time postala i prvi izvođač koji je održao koncert na Zlatnom ratu, s obzirom na to da to nitko prije nje nije napravio. Ovaj koncert ujedno je poslužio i kao odlična promocija u povodu Svjetskog dana turizma, koji se obilježava danas, 27. rujna. Ana je na samu lokaciju koncerta stigla u suton, odjevena u atraktivnu kreaciju sjajnog modnog dizajnera Jurja Zigmana. Na ovom neobičnom nastupu pridružio joj se bubnjar Marko Duvnjak.

Svima je već dobro poznat ranojutarnji koncert "Pozdrav ljetu", kojim Rucner unatrag 11 godina pozdravlja dolazak ljeta s dubrovačkog Srđa. Ove godine Ana je odlučila oprostiti se od ljeta na jednako originalan način.

- Oduševljena sam odazivom ljudi i kompletnom atmosferom. S obzirom na to da nam je ovo prva godina, opravdali smo vlastita očekivanja i svakako vjerujem da će ovo postati bračka tradicija, baš poput one dubrovačke! Zahvaljujem cijeloj mojoj ekipi, posebno TZ-u općine Bol i gospodinu Markitu Marinkoviću koji je prepoznao i podržao projekt, sjajnom fotografu koji me od prvog dana prati po Braču svojim fotoobjektivom, dragom Robertu Barilli, našoj profesionalnoj tehničkoj podršci, ton-majstoru i snimateljima, jedno posebno hvala mom dugogodišnjem prijatelju Tončiju Jakšiću Popiću, kojem i ovim putem zahvaljujem na najugodnijem transportu njegovim brodićem na sami koncert, naravno odličnom Marku Duvnjaku, koji je ponovo pokazao svoj glazbeni talent i zanos te svim medijima koji su popratili ovaj događaj, a posebno mojoj PR agenciji PR 365, koji su uz mene u svakom projektu posljednjih nekoliko godina. Za kraj mogu samo reći ‘Adio lito‘ i neka postane tradicija! - rekla je Ana.

- Uvijek mi je zadovoljstvo svirati s Anom. Volim njezinu sviračku i stvaralačku energiju i moram reći da se sjajno dopunjujemo na pozornici kad udružimo snage! Čestitam Ani i TZ-u općine Bol na ovoj sjajnoj ideji da se isprati posljednje ljetno sunce na uistinu posebnoj lokaciji kao što je Zlatni rat te im želim puno uspjeha i u nadolazećim godinama! - izjavio je Marko Duvnjak. T.K.
Možda ste propustili...

“THE TOWER OF MONTEVIDEO”

Damon Albarn ima novi singl

PAVLE JOVANOVIĆ QUARTET NASTUPIO U RUNDI

Dugo nismo čuli tako moćan koncert

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana