Mozaik
PRVI GLAZBENI FESTIVAL MEĐUNARODNOG PROGRAMSKOG PROFILA OD POČETKA PANDEMIJE

Europavox Zagreb 24. i 25. rujna, u Tvornici Kulture
Objavljeno 24. rujna, 2021.
Prvo izdanje Europavox festivala Zagreb održat će se u petak i subotu, 24. i 25. rujna 2021. godine, u Tvornici Kulture, i predstaviti deset glazbenih sastava iz deset različitih zemalja u čast europske kulturne raznolikosti. Prvi glazbeni festival međunarodnog programskog profila od početka pandemije označava dugoočekivani povratak međunarodnih glazbenih gostovanja u Hrvatsku, a vrata Tvornice Kulture otvaraju se u 19h.

U petak, 24. rujna 2021., u sklopu prvog dana Europavox festivala Zagreb, s početkom programa u 20h nastupit će Balkan Taksim, heptagram, KOIKOI, nemanja i Damir Imamović. Drugi dan prvog izdanja Europavox festivala Zagreb u subotu, 25. rujna, također s početkom programa u 20h, u Tvornicu Kulture stižu YellowStraps, Koala Voice, Timid Kooky, Super Besse i The Psychotic Monks.

Jednodnevne ulaznice za Europavox festival po cijeni od 99 kuna te dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 149 kuna u prodaji su putem službenog INmusic festival webshopa. Europavox festival Zagreb održava se u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH te uz obvezno predočenje digitalne COVID potvrde, ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa, ili dokaza o preboljenju unutar šest mjeseci. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. T.K.
Možda ste propustili...

OBJAVILI ŠTO JE NAJGLEDANIJE

Netflixovih top deset serija

GLUMAC JAMES MICHAEL TYLER PODLEGAO RAKU PROSTATE

Preminuo je Gunther iz "Prijatelja"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON DUŽE STANKE ĐAKOVČANI PONOVNO U GLAVNOM GRADU

Dyaco nastupa u Zagrebu 4. listopada

2

U SKLOPU SVJETSKE TURNEJE 2022.

Koncert latinosenzacije Malume i u Zagrebu

3

ORBITAL REEF

Bezos će graditi svemirsku postaju