Sport
U GRADSKOM VRTU DANAS GOSTUJE SOLIN

Mladi Osječani u lovu na prvu domaću pobjedu
Objavljeno 10. rujna, 2021.
U Osijeku II tijekom prvenstvene stanke sigurno je vladalo dobro ozračje. U prva tri kola Druge hrvatske nogometne lige mladi su Osječani uzeli pet bodova, a uz samo nešto više sreće ili, ako hoćete, preciznosti mogli su imati maksimalan učinak. Još je u pamćenju Bakovićeva greda u sudačkoj nadoknadi protiv Dinama II i Kuprešakov neiskorišteni kazneni udarac u Dugopolju. Obje te utakmice završile su bez pobjednika, a mogle su se okrenuti na stranu Osijeka II. No za "prolivenim mlijekom" ne treba plakati, nego se okrenuti onom što dolazi, a to je Solin. Solinjani su dobro ušli u ovu sezonu. Na kontu imaju četiri osvojena boda i odgođeni susret s Dinamom II. No uvjerljiva pobjeda koju su postigli protv BSK-a dovoljno je upozorenje kako se radi o neugodnom suparniku.

- Solin je iskusna momčad i sigurno će biti žilav suparnik, a mi dobar start koji smo imali u prvenstvo želimo potvrditi prvom domaćom pobjedom. U dobrom smo ritmu, a glavni nam je cilj uvijek odigrati dobru utakmicu, a uz to želimo nastaviti niz susreta bez poraza - rekao je Tomislav Radotić, trener Osijeka II.

No ovaj put na raspolaganju neće imati sve svoje najjače adute jer će izostati lijevi branič Ivan Cvijanović, koji je u Dugopolju isključen zbog drugog žutog kartona u sudačkoj nadoknadi. Možda će njegov izostanak uvjetovati i određene promjene u načinu igre.

Vjerojatni sastav: Kolić, Alexander, Barišić, Bakula, Bukvić, Hanuljak, Stranput, Kuprešak, Mikolčić, Omerović, Branšteter.

Susret Osijek II - Solin igra se danas (petak) na stadionu u Gradskom vrtu s početkom u 16.30, a za gledatelje je otvorena zapadna tribina (obvezne su COVID potvrde). D.Keler