Regija
27. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR

U sjećanje na Mirka Adžića i Zorana Joća
Objavljeno 29. srpnja, 2021.
SLATINA/GRABIĆ - Pod pokroviteljstvom Općine Sopje, Udruge HVIDR-a Slatina i Ministarstva hrvatskih branitelja, Nogometni klub Grabić u svome je mjestu održao 27. memorijalni nogometni turnir "Mirko Adžić i Zoran Joć".

U sjećanje na dvojicu hrvatskih branitelja, od kojih je Zoran Joć bio i član kluba, na njihova počivališta na gradskom groblju u Slatini vijence su položili predstavnici kluba, rodbina i prijatelji na čelu s načelnikom Općine Sopje Berislavom Androšem. Uoči turnira u velikom nogometu nazočne su pozdravili predsjednik HNK Grabić Željko Boronjek i načelnik Androš, a na turniru, koji je na igralištu Mirka Adžića u Grabiću otvorio Antonio Joć, Zoranov sin, najuspješniji bio je NK Dinamo iz Josipova. Na drugo mjesto plasirao se domaći HNK Grabić, treći je bio NK Standard iz Nove Šarovke, a četvrti NK Mladost iz Bakića. Najboljim igračem turnira proglašen je Denis Beuk, najbolji golman bio je Josip Štefanović, a najuspješniji strijelac turnira bio je Mihael Tomašević. Grabićko srce je najznačajnije priznanje turnira, a ove godine dobio ga je predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić.

Sjećanju na dvojicu hrvatskih branitelja pridonijeli su i članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije Glasnici istine, koji su njima u počast istrčali već sedmu memorijalnu utrku od gradskog groblja u Slatini do nogometnog igrališta u Grabiću. Trčali su Pavo Tutenov, Mario Kovač, Zlatko Milošević, Robert Knapić, Sandro Dolovski, Nives Halužan i Christian Hrvoić.


Petar Žarković
Možda ste propustili...

NASTAVILI TRADICIJU

LUM donirao lektiru školi

PRVI DAN OTVORENIH VRATA DVD-A ORAHOVICA POSVEĆEN PONAJPRIJE DJECI

Vatrogasci pokazali što rade i s kakvom opremom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STIGLA DOBRA VIJEST

Financirat će se i nabava opreme za navodnjavanje

2

GRAD BELIŠĆE I TZ NAGRADILI VLASNIKE NAJOKUĆNICA I BALKONA

Najljepša okućnica Katice Komaromi

3

U OPĆINI LEVANJSKA VAROŠ

Groblja su dobila prve
brojeve grobnih mjesta