Osijek
PREKO PLATFORME MYQUIZ

GISKO: U petak književni kviz “18+”
Objavljeno 29. srpnja, 2021.

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svaki posljednji petak u mjesecu. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s tri ponuđena odgovora, od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec natjecatelje očekuju nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi.

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek novu sezonu kvizova nastavlja u petak, 30. srpnja, s početkom u 20 sati, kada se održava kviz “18+” preko mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici https://myQuiz.org/i/751448. Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek.

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite se preko poveznice na Facebooku ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ako propustite riješiti kviz u 20 sati, svaki će se kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21 sat i testirati svoje znanje. I.R.G.

Možda ste propustili...

ULICA PETRA ZRINJSKOG U VIŠNJEVCU

Desetljeće bez kanalizacije

JEDANAESTA KAMPANJA HRVATSKA VOLONTIRA

Promocija važne društvene mreže

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VODOSTAJ DRAVE PREKRASNO OSLIKAO RIJEČNE OBALE

Osječka ljepotica otkrila sve svoje skrivene pejzaže

2

SARA POPOVIĆ - SINONIM ZA HRABROST I UPORNOST

Moždani ju udar paralizirao, danas hoda po 10 kilometara

3

SAMOZAPOŠLJAVANJE: IZ ŠEĆERANE U VLASTITI OBRT

Hrvoje nudi hot dog s kotača