Regija
RADOVI NA TRIBINI, ODVODNJI, RASVJETI

Obnavlja se Športsko-rekreacijski centar "Klasije"
Objavljeno 21. srpnja, 2021.
SLAVONSKI BROD - U sklopu 1. faze rekonstrukcije Športsko-rekreacijskog centra "Klasije", projekta vrijednog oko pet milijuna kuna, trenutačno se obavljaju armirano-betonski radovi na tribini, radovi na kanalizaciji i rasvjeti, navodi portal SBplus. U prvoj fazi projekta izgradit će se dva malonogometna igrališta s umjetnom podlogom i novom istočnom tribinom, a u drugoj fazi, dovršetkom radova na zapadnom dijelu kompleksa, predviđena je izgradnja atletske staze s kružnim trkalištem te igrališta za košarku, tenis, odbojku i graničar.

Unutar kompleksa bit će postavljena javna rasvjeta uz sportske terene i uz pješačke površine, a osim sportskih terena, Športsko-rekreacijski centar imat će i dvije zgrade s popratnim sadržajima. U njima će se nalaziti caffe bar, svlačionice za sportaše i rekreativce, sanitarije, prostorija za sportske suce i delegate, ostave za opremu te ostale pomoćne prostorije.

Budući ŠRC "Klasije" zbog otvorenih terena bit će znatno dostupniji sportašima, rekreativcima i djeci u odnosu prema sportskim dvoranama, a i održavanje tih terena bit će jeftinije. Za svaku je pohvalu to što se u Slavonskom Brodu uređuju stara sportska igrališta i grade nova jer će ona svakako pridonijeti i većem interesu mladih Brođana za bavljenje sportom. D.S.R.
Možda ste propustili...

DUŽ GLAVNE ŠETNICE NA TRGU BANA ŠOKČEVIĆA PANOI 100 VINKOVAČKIH VELIKANA

Šećući parkom, educiraju se o znamenitim sugrađanima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LUBENICOMAT U GRABOVCU

OPG Špoljarec lubenice prodaje "na povjerenje"

2

KREATIVAC IZ DONJEG MIHOLJCA

Ručno izradio praćku visoku dva i pol metra

3

USPJEŠNIH POLA GODINE HUMANE PRIČE

Ljudi više daju nego traže,
a svima su - puna srca