Osijek
POČINJE POTRAGA ZA UDŽBENICIMA

I ove godine dobra ponuda udžbenika u antikvarijatu Ezop
Objavljeno 24. lipnja, 2021.

I ovoga ljeta, kao i svih ovih godina dosad, počinje sezona kupoprodaje udžbenika u antikvarijatu Ezop.


 

Ondje ponovno možete kupiti potrebne, provjereno važeće udžbenike. Osim toga možete im ponuditi udžbenike koji vam više ne trebaju, uobičajeno po najboljim cijenama. Na Ezopovoj web-stranici možete provjeriti cijenu svakog pojedinog udžbenika, također možete provjeriti je li udžbenik koji biste im prodali još važeći (posljednjih se godina dosta udžbenika mijenjalo).


Uz to, i dalje u Ezopu možete kupiti knjige, gramofonske ploče, CD-ove, razglednice - sve im to možete ponuditi i za otkup. Ako niste u Osijeku, sve što želite prodati možete fotografirati i poslati na procjenu.


Inače, antikvarijat Ezop posluje od 2003. godine, uspješno se noseći sa svim izazovima koje nosi vrijeme, pa tako i danas.


Od 2019. godine bavi se i izdavaštvom, kada je izdao knjigu "Okultno" Colina Wilsona (možete ju kupiti, ili samo pregledati u antikvarijatu).


Te je godine počeo koketirati i s filmskom animacijom, a njihov film Predstavljanje Knjigoljuba vrlo je dobro prošao na nekoliko svjetskih festivala (uskoro će im izići i drugi film). Inače, sve njihove aktivnosti, osim na novoj (koja je ipak još u izradi) web-stranici, možete pratiti na Facebooku, Instagramu i YouTubeu, gdje možete dobiti i sve potrebne informacije, a uvijek ste pozvani, ako možete, prošetati do antikvarijata u Županijskoj i možda pronaći baš ono što trebate. PR

Možda ste propustili...

1,15 MILIJUNA KUNA IZ GRADSKOG PRORAČUNA

Proračunska sredstva za programe udruga

DJEČJI KREATIVNI CENTAR DOKKICA

Traže se studenti za vođenje aktivnosti

VIKEND-POZIVNICA U ZOO VRT

Uređeno zelenilo

Najčitanije iz rubrike