Osijek
INTEGRA DUNDOVIĆ

U Svačićevoj otvoren Eurorepar car service
Objavljeno 10. lipnja, 2021.
Novi servis s licencom Eurorepar car service otvoren je u Osijeku, u Ulici Kralja Petra Svačića 59, u sklopu Integre Dundović koja ima 30-godišnju tradiciju u servisiranju vozila raznih marki. Već nekoliko godina svojim vjernim kupcima, koji posjeduju vozila svih automobilskih marki starija od tri godine, nudi rezervne Eurorepar dijelove. Na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete i pokrivaju više od 90 % voznog parka.

Sada je Integra Dundović odlučila napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorila multibrand Eurorepar car service. U njemu će vlasnici svih automobilskih marki vozila imati u ponudi Eurorepar dijelove. Mreža Eurorepar car service proširit će se i na ostale gradove u Hrvatskoj. Tako nakon otvorenja Eurorepar car servicea u Varaždinu, Zadru, Koprivnici, a jučer i u Osijeku, slijedi otvaranje u Vodicama te u drugim gradovima diljem Hrvatske. Koncept Eurorepar car service, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 6000 garaža članica u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupu Stellantis, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravaka.

Integra Dundović ima dugu tradiciju održavanja vozila raznih marki automobila. Za uspjeh njihovog poslovanja zaslužan je tim ljudi koji su željni novih izazova i uvijek su do sada pokazali spremnost za prilagodbu i nove poslovne projekte. Prema riječima direktora Hrvoja Dundovića, i dalje im je na prvom mjestu zadovoljstvo kupaca, kvaliteta i odgovoran pristup poslu. M.Bugarić


Najčitanije iz rubrike