Novosti
BEROŠ OČEKUJE REAKCIJU KK ZADAR

Cjepivo osigurano, svi gledatelji na cijepljenje
Objavljeno 7. lipnja, 2021.
Ministar zdravstva Vili Beroš, nezadovoljan zbog puštanja navijača u dvoranu Višnjik, u Zadru, unatoč zabranama Stožera, pozvao je vodstvo košarkaškog kluba Zadar da pokaže istinsku brigu za navijače i sugrađane pozivom na cijepljenje.

- Ovo što se događalo na košarkaškoj utakmici u subotu u Zadru velika je pljuska svim našim nastojanjima da smanjimo broj zaraženih od bolesti COVID-19. Bojim se da će za tjedan ili dva stići račun za tu nepromišljenost u obliku većeg broja oboljelih u toj za hrvatski turizam važnoj destinaciji - istaknuo je Beroš, komentirajući ulazak zadarskih navijača u dvoranu, iako to još nije dopušteno.

Budući da je šteta već učinjena, ministar očekuje od vodstva zadarskog kluba da učini pozitivan korak prema istinskoj brizi za svoje navijače i sugrađane. "Ako im je istinski stalo do navijača i simpatizera kluba, i žele ih i ubuduće na svojim utakmicama, neka ih pozovu da dođu u dvoranu u istom broju na cijepljenje. Mi smo cjepivo osigurali, naši liječnici su spremni, pa hajde, cijepimo se da bismo zajedno opet mogli u sigurnosti biti na tribinama i navijati za svoje klubove", poziva Beroš u priopćenju. Ističe da je i sam ljubitelj sporta, ali kao najodgovorniji za zdravlje građana želi da svi skupa damo doprinos zdravstveno sigurnijoj budućnosti.

- Glavna turistička sezona je pred vratima, važna nam je radi gospodarstva i svih naših građana te ovakvi i slični ispadi, poput gužvi preko vikenda na mnogim gradskim trgovima i pred ugostiteljskim objektima, ne pridonose tome - poručuje Beroš.H
Možda ste propustili...

NOVČANE NAGRADE ZA NAJBOLJE REZULTATE

Najmaturantima nagrade Soljačić i Sakač

NADZORNI ODBOR HRVATSKE RADIOTELEVIZIJE

Natječaj za glavnog ravnatelja HRT-a

NOVI POZIV ZA OSJEČKO-BARANJSKU ŽUPANIJU

Cijepljenje građana bez naručivanja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PENAVA NA ČELU DOMOVINSKOG POKRETA?

Vodio bi parlamentarnu stranku,
a grad mu grca u problemima

2

BEROŠ: 170 NOVOOBOLJELIH, ČETVERO UMRLIH NIJE BILO CIJEPLJENO

U OBŽ pet, u VSŽ dvije novopozitivne osobe

3

ZAKON O ELEKTRONIČKIM MEDIJIMA U SABORSKOJ PROCEDURI

Ako registriraju korisnike, portali neće biti odgovorni za govor mržnje u komentarima