TvObzor
PICKBOX TV

Filmske večeri u svibnju
Objavljeno 7. svibnja, 2021.

Pripremite grickalice, jer Pickbox TV kanal pripremio je prave filmske poslastice uz koje se možete opustiti nakon svakog radnog dana. Kroz cijeli svibanj očekuje vas hrpa kultnih filmova, kao što su "Dorian Gray" i "Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa" te brojne komedije i filmovi za cijelu obitelj.

Serijal od pet filmova "Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa" (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes), oduševit će sve ljubitelje krimižanra, čak i ako nisu fanovi Sherlocka Holmesa (ako takvi postoje!). Viktorijanska Engleska, misteriozni zločini i gotička atmosfera, s elemetima horora i nadnaravnih događaja, ono je što ove britanske filmove izdvajaju od drugih i čine posebno primamljivima. U seriji pratimo Sir Arthura Conana Doylea u vremenu kad je bio liječnik opće prakse u Southseu, rješavajući misteriozne zločine uz pomoć svog profesora i mentora, doktora Josepha Bella. Serija je inspirirana činjenicom da je Sir Arthur Conan Doyle izabrao upravo doktora Josepha Bella kao inspiraciju za lik Sherlocka Holmesa.

Britanski fantasy horor "Dorian Gray" temelji se na kultnom romanu Oscara Wildea iz 1890. U glavnim ulogama su Ben Barnes kao Dorian Gray, i Colin Firth kao Lord Henry Wotton. Priča je to o atraktivnom Englezu čija je slika zarobljena u magičnom ogledalu te on ne može ostarjeti. Njegova slika preuzima sve njegove grijehe, a on ostaje mlad i zgodan.

Španjolsko-kanadsko američka komedija/drama "Iscjelitelj" (The Healer) također je na programu. Radnja se vrti oko mladića koji odjednom otkrije da ima moći izliječenja. Pokušavajući shvatiti što se točno događa, mlada djevojka koja ima rak pojavi mu se pred vratima. U glavnim ulogama su Oliver Jackson-Cohen, Camilla Luddington, Kaitlyn Bernard, Jorge Garcia i Jonathan Pryce. Ovi i brojni druge izvrsni filmovi poput "Ljetna ljubav" (Just for the Summer) i "Zvuk srca" (August Rush) prikazivat će se svakog radnog dana.

Zauzmite najdraže mjesto i uživajte uz filmske večeri svaki radni dan u 21 sat samo na Pickbox TV kanalu.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana