Regija
U ZNAK ZAHVALE ZA IZUZETNU SURADNJU

Udruga veterana 3. GBR
"Kune" gradonačelniku
Mandariću uručila plaketu
Objavljeno 5. svibnja, 2021.
ĐAKOVO


Udruga veterana 3. GBR "Kune" na osobit način zahvalila je jučer Gradu Đakovu što s njim ostvaruje izuzetnu suradnju. U povodu 30 godina "Kuna" gradonačelniku Marinu Mandariću uručili su plaketu u znak zahvale za potporu radu udruge. Tajnik ogranka Đakovo Marijan Petrak kazao je da su đakovačke Kune predsjedništvu udruge predložile dodjelu plakete Gradu Đakovu jer im daje veliku podršku te zbog apliciranja na EU projekte i drugo.


– Dosad nismo imali ovakvu suradnju s Gradom kao posljednjih nekoliko godina - rekao je Petrak uručujući plaketu Mandariću, koji je naglasio da je Udruga veterana 3. GBR prepoznata po djelovanju i od Grada, koji joj pruža potporu u aktivnostima i projektima.


– Drago mi je da je i Grad Đakovo prepoznat od Udruge. Posljednjih godina međusobna je suradnja intenzivirana. Udruga veterana 3. GBR Kune Đakovo uspješan je prijavitelj i provoditelj projekata EU - rekao je Mandarić.
Predsjednik đakovačkog ogranka udruge Mario Jahić dodaje da udruga intenzivno radi na suradnji s civilnim društvom. S.Ž.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VIŠE OD 300 WALKERA UŽIVALO U BARANJI

Walkeri: Vraćamo se opet

2

KULTURNO-TURISTIČKA MANIFESTACIJA

Održan 26. Baranjski bećarac

3

PREDSJEDNIK NA PROSLAVI DANA GRADA NAŠICA

Milanović: Gradite i razvijajte se