Regija
18 GODINA RADA PODUZETNIČKOG INKUBATORA OSVIT

Velika pomoć poduzetnicima početnicima u prvim godinama
Objavljeno 3. svibnja, 2021.
DONJI MIHOLJAC - Osamnaest je godina rada Poduzetničkog inkubatora Osvit u Donjem Miholjcu koji sa svojim zaposlenicima i korisnicima bilježi uspješnost u radu i time i njegovu opravdanost otvaranja. Taj je rođendan obilježen godišnjom Skupštinom.

Osvit je osnovan kao poduzetnička zadruga s inkubatorom za upravljanje poslovnim prostorom kako bi se poduzetnicima početnicima u prvim godinama pomoglo u razvoju tvrtki, olakšavanjem poslovanja pružanjem subvencionirane cijene najma, usluge poslovnog savjetovanja, računovodstva, izrade projektnih prijedloga te prijave na natječaj. Poduzetnički inkubator smješten je u Industrijskoj zoni Janjevci i ima 15 stanara.

Donjomiholjački Osvit dobio je nagradu za najbolji poduzetnički inkubator Republike Hrvatske u 2010., a 2016. godine Zlatnu plaketu "Grb Grada Donjeg Miholjca".

- Poduzetnički inkubator Osvit s većim ili manjim usponima i padovima djeluje 18 godina, uvijek s istim ciljem pružanja pomoći poduzetnicima početnicima ustupanjem prostora za rad te poticanjem razvoja poduzetničke ideje - istaknuo je Valent Poslon, upravitelj Poduzetničke zadruge Osvit.

Predsjednik PZ Osvit Stjepan Živković pohvalio je zadrugu koja je poslovala uspješno, naglasivši da su članovi izradili i donirali više od 600 zaštitnih vizira na samom početku pandemije. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VIŠE OD 300 WALKERA UŽIVALO U BARANJI

Walkeri: Vraćamo se opet

2

KULTURNO-TURISTIČKA MANIFESTACIJA

Održan 26. Baranjski bećarac

3

PREDSJEDNIK NA PROSLAVI DANA GRADA NAŠICA

Milanović: Gradite i razvijajte se